Не си правете големи планове за днес, защото може да

...
Не си правете големи планове за днес, защото може да
Коментари Харесай

Хороскоп: Водолеят дава обещания, раците правят ремонт

Не си правете огромни проекти за през днешния ден, тъй като може да се окажат на халост. Денят не е зависещ на правилото за триумфа и надлежно може да се окажете разочаровани. Но пък има и добра страна – най-личното, най-съкровеното – то е на респект този вторник. Ако желаете в този момент да си признаете, че обичате някого, то моментът е доста подобаващ. И бъдете по-смели!

Овен
-->
Това е ден за практични каузи. Ще сбъркате, в случай че вложите страст в дейностите си. Не драматизирайте! Само ще създадете напрежение с колегата. Вземете ограничения, в случай че не се чувствате добре, тъй като заболяванията, почнали на този ден, могат да бъдат продължителни!

Телец

Ако сте самотни, не умувайте дали да се обадите на другар! В този ден е противопоказно да търсите смисъла. Разчитайте на интуицията! Тя няма да ви подведе. Повече ще спечелите, в случай че действате без да мислите за облагата. Бъдете великодушни! Това ще укрепи любовта ви!

Близнаци

Бъдете великодушни към хората, изпаднали в потребност! Ако ви помолят, не отхвърляйте помощ! В този ден не жалете време и средства, с цел да очаровате индивида, който заслужава любовта ви! Зарадвайте го (я) с подарък! Може да започнете процедури за пречистване на стомаха и червата!

Рак

Можете да имате шанс, само че с цел да е сполучлив денят, ще би трябвало много да се постараете да убедите близките и да получите поддръжката им. Денят е добър за ремонт вкъщи, за разлъка с нездравословни привички и за сдобряване с родственици. Не се опасявайте от срещи със свекърви и тъщи!

Лъв

Не вземайте заеми! Не е желателно и да давате пари, тъй като е малко евентуално да ви ги върнат. Времето е удобно за нови запознанства, само че не и за изясняване на връзки. Може да започнете ремонт. Поискайте помощ от другари, в случай че ви е мъчно да се справите сами!

Дева

Възможни са спънки от обществен темперамент, които обаче да употребявате ловко за собствен интерес. Нужна ви е спокойна преценка преди да предприемете дейности. В следобедните часове намалете оборотите и не се захващайте с значими неща! Почивайте или се забавлявайте, само че вкъщи!

Везни

Късметът се усмихва на смелите дами, които знаят какво желаят и по какъв начин да го реализиран. Може да опитате да познаете печелившата композиция от тотото или до момента в който се забавлявате с другари, да ви осени концепция по какъв начин да изкарате положителни пари от бизнес. Върви ви през днешния ден и в любовта.

Скорпион

Емоцията може да вземе връх над разсъдъка и интуицията. Добре е да се наложи самоконтрол и да овладявате прибързаните реакции. Това е един от най-хубавите дни за подписване на брак. Такъв съюз се подписва на небесата. Клетвите за честност, дадени в този момент, мъчно ще бъдат нарушени.

Скорпион

Можете да реализирате съответна цел, стига да бъдете задоволително наблюдателни. Обърнете внимание на взаимоотношенията си! Заради прищявки и от нерви може да предизвикате спорове, а след това да съжалявате, само че да е мъчно да се помирите. Не натоварвайте стомаха си!

Козирог

Денят е добър за работите върху личните ви чувства и страхове. Можете да се заемете с медитация, рейки или с автогенен тренинг. Затворете очи, насочете вътрешния си взор към основата на носа и до момента в който мускулите се отпускат, повтаряйте, че може да се справите с всичко!

Водолей

Това е денят на обещанията. Доста сте словоохотливи и в този момент сте подготвени да извършите всичко, с цел да се харесате на близките, само че внимавайте, тъй като може да се изложите! Обещанията, дадени от вас в този ден, ще би трябвало да се изпълнят, за не загубите доверието и уважението на близките.

Риби

Пак сте в клопката на спомените. Възможно е да се появят неканени посетители от предишното и да ви поднесат приятни вести, свързани с дивиденти от минал план. Това е прекрасен ден за вложения и за извършване на покупки. С малко пари, вложени рационално, може да постигнете доста.

Източник: Флагман
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР