Не се задават въпроси и защо за 10 години никой

...
Не се задават въпроси и защо за 10 години никой
Коментари Харесай

Демерджиев с още информация по случая Локорско

Не се задават въпроси и за какво за 10 години никой не откри да обезпечи механически 110 км от 250 на границата. В момента ние сме принудени да вършим това и го вършим с доста сила. Никой не задава въпроси и за какво не са оправени пътищата към границата, както и за какво 2000 гранични служители на реда бяха съкратени и там се поставя ексклузивен труд от сили на полицията и армията. Това каза вътрешният министър Иван Демерджиев пред медиите във връзка случая " Локорско ", при който 18 мигранти бяха открити мъртви в камион край София, а 34 други бяха настанени в болница.

" Не може да се подписват съглашения с по 5 месеца отнемане за човек, който два пъти сме залавяли за каналджийство. На този човек, в случай че му беше наложено обикновено и съответно наказване, в случай че не беше сключила прокуратурата съглашение с него, той нямаше да бъде на пътя и нямаше да вози тези мигранти. За сходно закононарушение двама български каналджии в Гърция бяха наказани общо на 62 години затвор ", разяснява още той. 

Демерджиев означи, че България получава невиждана поддръжка от Европейската комисия, в това число и финансова. " Тази седмица предстоят диалози за техническата помощ, която ще получим. Тя ще бъде в невиждани размери ", обяви вътрешният министър.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР