Не се връзвайте, че раздавам пари“, отсече кратко и ясно

...
Не се връзвайте, че раздавам пари“, отсече кратко и ясно
Коментари Харесай

След като погреба баща си, нов ад застигна Софи Маринова. Певицата не е на себе си

„ Не се връзвайте, че разпределям пари “, отсече малко и ясно Софи Маринова във връзка на следващия опит за машинация, в който набъркват нейното име.
Мошеници вкараха звездата на фолка в типичен вид лъжлива скица, предлагайки парична премия от нейно име, предава „ Телеграф “.
Преслава
Из обществените мрежи циркулират подправени страници с името на певицата, където се случват и измамите. Сега се завъртя клип, където Софи Маринова е сякаш онлайн, а до нея е седнала Преслава. Видеото е взето от остаряло предаване онлайн в обществените мрежи. Преслава и Софи си пийват коктейли и пеят баладата „ Най-щастливата жена “ на Глория. А в това време мошениците са качили и публикация, че Софи Маринова ще даде 10 бона. Пише: „ Аз съм Софи Маринова, първите 250 души, които споделят (ЗДРАВЕЙ), давам им 5000 евро и е по този начин, стартирам от в този момент “. И хората се хващат, стотици пращат едно „ Здравей! “ и с пожелания двете звезди да бъдат живи и здрави. В чата под видеото понякога се появява известие, че в допълнение ще се обадят на определени хора. А от време на време се появяват и отправки към обществени мрежи в Индонезия.
Контра
Пиарът на Софи Маринова Тодореско Неделчев описа пред „ Телеграф “: „ И преди са го правили. Софи Маринова и преди е призовавала да не се връзват на тези схеми. Идеята е тези измамници да накарат почитателите да си пратят банковите сметки и по този начин да им оберат картите. Винаги се доверявайте на информацията със синя значка – в Инстаграм и във Facebook. Другото е подправено. Ако там обявим, че Софи ще раздава пари, значи в действителност ще го направи. А тук е огромна машинация. Преди време го правеха с Азис, в този момент е Софка, след това някой различен. Времето застудя малко и се чудят каква нелепост да измислят, каква скица “.
Що се отнася до сватбата на Лоренцо с Мария Лалева, такава не се обрисува към този момент и всички мерки са спрени. Певицата прикани да бъде оставено фамилията й на мира. „ Софи тази седмица стартира доста мощно да осъзнава какво е станало и че в никакъв случай повече няма да се види с татко си. Казва ми и октомври, че няма да пее и да не поемаме участия. Благодарна е на Преслава и Рачков, че я поддържат по този начин мощно и същински. Приятелите са малко, само че пък са правилни и това й дава сили “.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР