Не се случва често звезда от ранга на Джейн Фонда

...
Не се случва често звезда от ранга на Джейн Фонда
Коментари Харесай

Кой спаси кариерата на Джейн Фонда след 15 години застой

Не се случва постоянно звезда от ранга на Джейн Фонда да има толкоз нескончаем застой в кариерата. За близо 15 години тя изчезна от светлините на прожекторите - време, за което евентуално и най-заклетите ѝ почитатели са били спрели да се надяват да я видят назад в играта.
 Джейн Фонда, остаряването, пластичните интервенции и с коя от тях не се гордее
Голямата неточност на Джейн Фонда

С какво не се гордее актрисата

Още по-рядко се случва и толкоз огромно име в киното, каквото е Фонда, да даде самопризнание пред целия свят на също толкоз известна и сполучлива жена - и то от своя отрасъл. Всъщност, признанието е за Дженифър Лопес, с която двете играят бъдещи снаха и свекърва през 2005 година Именно с помощта на ролята си във кино лентата " Свекървище " кариерата на Джейн Фонда още веднъж потегля нагоре.

И макар че част от критиците осмиват решението на Фонда да влезе тъкмо в облика на злата майка и бъдеща капризна свекърва, актрисата към момента счита решението си за " единственото мъдро нещо ", което в миналото е правила в кариерата си, написа Bang Showbiz.
 Снимка 583485

Последния път, когато Фонда е на екран преди " Свекървище ", е във кино лентата от 1990 година " Стенли и Айрис ", където си партнира с Робърт де Ниро.

" Да получа ролята в " Свекървище ", в миг когато бях вън от актьорския бизнес от 15 години, беше най-големият шанс в кариерата ми ", декларира двукратната носителка на Оскар пред Daily Mirror. " Мислех си, че хората ще гледат кино лентата поради Джей Ло, само че ще преоткрият Фонда - и тъкмо това се случи. "

И в действителност, след " Свекървище " кариерата на Джейн стартира още веднъж да се изкачва нагоре. Две от запаметяващите се последни превъплъщения на актрисата са като Нанси Рейгън в " Икономът " (2013 г.) и като Грейс Хенсън в Grace and Frankie - комедийния сериал на Netflix, който тази година получи и своя седми сезон.
 Джейн Фонда, Grace and Frankie и за какво актрисата се отхвърли от алкохола
Защо Джейн Фонда се отхвърли от алкохола

Има добра причина за това

Но с изключение на кариерата си, Джейн Фонда съживява и духа си. Самата тя споделя, че на 84 години се усеща по-млада, в сравнение с когато е била на 20. И признава, че преди този момент като че ли е била изгубена, нещастна и даже е считала, че няма да живее дълго.

Днес я виждаме по-жива и дейна от всеки път - по този начин, както множеството хора бяха привикнали с облика й при започване на 80-те. Но с изключение на участията си във филми и сериали, холивудската звезда възражда и другата си огромна пристрастеност - тренировките. Кралицата на аеробиката има собствен акаунт в TikTok, с цел да даде нов живот на хитовите си извършения за дами.
Hello Tik Tok! I’m bringing back the Jane Fonda Workout to fight the climate crisis. Join 4/3 @ 11AMPT
Защото когато през 1982 година пуска на видеокасета своята стратегия за извайване на тялото Jane Fonda`s Workout, Фонда прави истински възторг. Продължителността на тренировката е към продължава час и половина, има два разновидността - за начинаещи и напреднали и се трансформира една от най-продаваните фитнес стратегии на всички времена.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР