Не се препоръчва да започвате големи неща. Желателно е да

...
Не се препоръчва да започвате големи неща. Желателно е да
Коментари Харесай

Везни, погрижете се за здравето си. Успешен ден за Козирога

Не се предлага да стартирате огромни неща. Желателно е да се вземат решение проблемите с минимална отговорност.

Овен – Луната ще транзитира през вашия 12 дом през днешния ден и по тази причина може да се наложи да се успокоите и да се изолирате, само че може да сте загрижени и за някакво предложение за среща, диалог или съдействие.

Телец – Луната минава към момента в Риби и вашия 11 дом през днешния ден и е удобно да се срещнете с другари, или ще работите по някои от задачите си, само че някои от вас може да не получат поддръжката, която чакат.

Близнаци – Днес ще наблегнете на професионалните каузи, защото имате значими или належащи неща за извършване. Обвързаните може да бъдете притиснати по някои фамилни въпроси и да се отдалечите от колегата си.

Рак – Тези, които са обвързани, избягвайте да притискате колегата си в днешния ден и да бъдете сериозни. Тези, които не са обвързани, може да ви е мъчно да поддържате връзка или да изразявате възприятията си.

Лъв – Отново ще сте загрижени за финансите и някои задължения, като в същото време може да отмените някои от проектите си заради финансови отговорности. Ако сте във връзка, може да се затрудните в общуването с колегата през днешния ден и да почувстват прочувствен блокаж.

Дева – Тези, които сте обвързани, може да вземете значими решения с колегата си по отношение на някои от вашите общи цели, само че би било по-добре да избягвате известно напрежение и различия. Онези, които не сте обвързани, може да имате усложнения в общуването.

Везни – Днес Луната ще транзитира в Риби и вашия 6-ти дом и ще бъдете загрижени за битови и служебни проблеми, само че би било добре да се погрижите за здравето си и да намерите време за задоволително отмора.

Скорпион – Някои от вас през днешния ден ще уреждат отговорности, само че може да сте задоволително напрегнати и да не сте в въодушевление. Обвързаните ще намерят нужния баланс през днешния ден с колегата и децата, а необвързаните - не позволявайте на приятелите да се намесват в любовния ви живот.

Стрелец – Има възможност да получите някакво предложение за съдействие или друго. Обвързаните през днешния ден ще можете да си починете и да се успокоите с колегата си и ще имате опция да се сближите прочувствено.

Козирог – Ще можете да постигнете през днешния ден позитивни резултати и да стабилизирате някои от проектите си, само че би трябвало да внимавате за метода, по който поддържате връзка с околната среда или с някои от приятелите си.

Водолей – Днес може да бъдете притиснати по фамилни въпроси, само че и във връзка с някои от финансовите си отговорности като цяло. Избягвайте напрежението и студенината, които могат да съществуват в общуването с колегата ви.

Риби – Ще имате успеваемост в проектите си и известна стабилизация, само че някои може да имат и различия с сътрудници или ваш другар. Финансови проблеми може да ви притиснат, като е допустимо да се наложи да уредите висящи проблеми от предишното.
 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР