Не се предвижда и промяна на разписаниятаБилетчето в тролеите няма

...
Не се предвижда и промяна на разписаниятаБилетчето в тролеите няма
Коментари Харесай

Билетът за градския транспорт в Русе засега остава един лев

Не се планува и смяна на разписанията

Билетчето в тролеите няма да се подвига и остава 1 лев. Досега няма такова предложение, което да е обсъждано с шефа на „ Общински превоз “ Александър Георгиев, съобщи той, представен от.

Медията го е потърсила за коментар, откакто в доста градове в страната поради високите цени на тока се наложи повишаване на цените на билетчетата на градския превоз. В Плевен към този момент те скочиха от 1 лева на 1,50 лева без да има смяна в цената на абонаментните карти, а в Бургас пък обмислят повишаване с 15-20%.

Към вчерашна дата нямаше импортирано и такова предложение като докладна бележка към материалите за идната сесия на Общинския съвет на 24 февруари, а документи се одобряват до 7 февруари.

На този стадий и частните превозвачи не са оповестили по-високи цени от досегашната за транспорт на пасажерите. Припомняме, че от юни тази година градският превоз ще е единствено общински. Абонаментните карти пък ще важат за всички транспортни средства, откакто ще бъдат под шапката на един реализатор на услугата.

От Общината на този стадий не плануват режим на тока, нито смяна в разписанието на градския превоз.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР