Не се чувствам наказан, защото няма кой да го направи.

...
Не се чувствам наказан, защото няма кой да го направи.
Коментари Харесай

Цветан Цветанов: Винаги когато идва предизборен период, аз съм един от най-атакуваните

Не се усещам осъден, тъй като няма кой да го направи. Решението, което взех е независимо и първо го разисках със фамилията си. Взех умно решение. С рационалното решение можеш да градиш мостове, с прочувственото единствено езера. Това съобщи някогашният ръководител на ПГ на ГЕРБ и ръководител на Националния избирателен щаб на партията Цветан Цветанов в предаването "Панорама " по Българска национална телевизия.

"Когато не си нарушил закона, не би трябвало да чувстваш разкаяние. Но когато има преекспониране на тематика, няма по какъв начин да обясниш, че два месеца опозицията ще се занимава единствено с това. Това не е вдишване на виновност, а на честен акт. От ГЕРБ поемаме отговорност ", сподели още той.

"Имах два жилището с два гаража, в същия квартал. Направил съм замяна за един по-голям апартамент с един гараж. Разликата от 40 квадрата си ги доплатих ", разясни още веднъж Цветанов.

"След диалозите ми с "Артекс ", на моя сътрудник му се роди дете и той искаше по-голям апартамент. Споделих му, че съм в процедура за закупуването на парцел. Той си продаде негов личен апартамент и купи различен. Нормална комерсиална договорка ", добави Цветанов.

"Винаги когато идва избирателен интервал, аз съм един от най-атакуваните. И аз съм съхранил диалози и данни, които обаче в никакъв случай няма да споделя като компромати. Трябва постоянно да си честен в това, което правиш. Стабилността и моралът са най-важни ", разкри Цветан Цветанов.

"БСП в никакъв случай не носят морална отговорност. Човек с повдигнато упрекнати за пране на пари е отпред на евролистата. Но тези неща не са комфортни и не са вест ", разяснява ръководителят на Националния избирателен щаб.

"Никога и по никакъв мотив не съм облагодетелствал "Артекс ", с цел да получа услуга или нещо сходно ", приключи Цветан Цветанов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР