Не само улегналите двойки спират да правят секс. От липса

...
Не само улегналите двойки спират да правят секс. От липса
Коментари Харесай

Четири причини, заради които правим по-малко секс

Не единствено улегналите двойки стопират да вършат секс. От липса на фамилиарност във връзките си се оплакват и доста младежи, на възраст сред 20 и 30 години. Оказва се, че аргументите не се разграничават доста от тези при двойките, които са дружно от доста години. Ето главните четири фактора, които отхвърлят младите да вършат секс с колегата си.

Смартфонът

На първо място за отхвърли от секс, младите показват смарт телефона си. Оказва се, постоянно те пропущат милувки с обичания, тъй като са заети със обществените мрежи, чатове с други хора, обичаната игра или просто с четене на онлайн книга.

Еднообразието

Както при улегналите двойки, по този начин и при младите влюбени, еднообразието във връзката и рутината в леглото е в ТОП 3 на аргументите да спрат да вършат секс. Липсата на досетливост в леглото или битовизмите, които непроменяемо съпътстват двойките, постоянно ги отдалечават едни от други.

Липсата на възторг

И дамите, и мъжете имат идентична нужда от това да се усещат мечтани от колегата си. Моментът, в който обичания показва индиферентност, се оказва повратен за всеки. Именно това е и моментът, в който те губят желанието си за секс. Защото няма нищо по-секси от това да се чувстваш мечтан.

Скандалите

И на последно място, става известно, че и младите девойки санкционират сътрудниците си с липса на секс, когато са им афектирани. Един по-сериозен скандал може да коства седмици суша. Ето още една причина за мъжете да се отнасят по-внимателно към възприятията на нежните си половинки.

И още за връзките и секса:

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР