Не само победителят в приключенското шоу „Игри на волята” ще

...
Не само победителят в приключенското шоу „Игри на волята” ще
Коментари Харесай

Сашка Сърчаджиева прибира 40 бона от риалити

Не единствено спечелилият в приключенското шоу „ Игри на волята” ще си тръгне с тлъста сума в джоба. Запознати издават, че водещата Алекс Сърчаджиева към този момент е добавила 40 бона към банковата си сметка – тъкмо толкоз е хонорарът й за работата по плана. Парите й били изплатени в задатък по нейно гледище, а равнището й на водене остава с огромен компромис, считат фенове на тв продукцията.

Актриса, която през зимата се сбогува вечно с обичания си Иван Ласкин, сключила добър контракт с продуцентите на предаването. Според писменото съглашение тя е получила всичките си дължими заплати доста преди старта на шоуто в ефир. Още през юни в сметката й били преведени 40 000 лв. и почернената вдовица към този момент разполагала с тях, както откри за добре.

Бащата на Сърчаджиева й се извини

Продуцентът Нико Тупарев направил огромен жест към Сърчаджиева, като я поканил да бъде водеща на най-новия му план. Съгласил се с всичките й условия, с цел да й помогне да си стъпи на краката след трагичната загуба на Иван. Хора от обкръжението на Алекс споделят, че след финала на последния „ ВИП Брадър” тя се издържала единствено със заплата от театъра, тъй че хонорарът от „ Игри на волята” бил добре пристигнал за нея, написа "Уикенд ".
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР