Не само Николай Василев, но и предложените за министри в

...
Не само Николай Василев, но и предложените за министри в
Коментари Харесай

Мирослав Севлиевски: Николай Василев става за всичко

Не единствено Николай Василев, само че и препоръчаните за министри в кабинета на " ИТН " Любомир Дацов и Ради Найденов стават за министър председатели. Това заяви бившият енергиен министър на Национална движение „Симеон Втори" Мирослав Севлиевски пред Би Ти Ви.

" И Ники Василев, и Любо Дацов, и Ради Найденов. И тримата стават за министри и министър-председатели. И тримата стават за всичко ", сподели Севлиевски. А по-късно посочи, че Дацов е индивидът, който ще разбере какво е атомна стопанска система и може да я приложи. Василев, пък за разлика от други министри, можел да изясни за какво в " България бананите костват по-евтино от краставиците ".

" Самият Ники Василев като тогавашно юпи се осъществя добре, изкара два цялостни мандата по четири години. Бил е министър на три министерства, явно има опит. Познавам го и споделям, че става ", продължи Севлиевски.

 Той разви и тезата, че някогашният му съпартиец ще успее да обезпечи нужната поддръжка за кабинета на Има Такъв Народ от другите партии. 

" Слави Трифонов е докарал 65 свои депутата и явно чака Ники Василев да му събере останалите 60 ", изясни Севлиевски. На въпрос по какъв начин ще разяснява изказванието на някогашния министър председател Бойко Борисов, че избрани стопански кръгове стоят зад кабинета на Трифонов, Севлиевски сподели: " Този диалог е толкоз остарял, че към този момент неправилен ".

Севлиевски счита, че не е допустимо Слави Трифонов да стои в профил " като аятолах ".

" Вижте, няма да оцелее и ще стартира да върви в Народното събрание и да се занимава с политика. На царя му го внушиха, че по този начин може да стои дистанцирано като аятолах. Очевидно не става, няма да стане и в този момент ", сподели той.

 

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР