Не само, че няма да се извиня, следващия път пак

...
Не само, че няма да се извиня, следващия път пак
Коментари Харесай

Взрив от Костадинов! Кой храни журналистите

„ Не единствено, че няма да се извиня, идващия път отново ще ги прикани културно и възпитано да си тръгнат. Аз ги одобрявам като мои съперници от Американското посолство. Защо излезе като неприятно да се изгонят няколко американски публицисти, а се не разрешиха цели съветски медии. Една от последните им неистини беше в деня, в който направих конференцията.Това сподели водачът на " Възраждане " Костадин костадинов пред Георги Любенов.

Няколко пъти споделих, че ще прокарам американския закон, а след това в заглавията пишеше: „ Костадинов ще вкарва съветския закон за медиите в България “. Те не са медия. Аз няма да ги забраня, даже в Съединени американски щати не е по този начин. Просто ще има етикет. Ти си ги чети по-късно и аз ги чета, въпреки всичко би трябвало да знам какво мисли нашият конкурент, а не да си заровя главата като щраус “, сподели още политикът.
-->
„ Ние от „ Възраждане “ имаме правила и хигиена и морал на другарство. Няма по какъв начин да стоим с едни хора, които манипулират. Не се подценявайте, вие сте четвъртата власт. Тези по този начин наречени медии знаете ли с какво се занимават, усвояват големи средства от „ Америка за България “. Знаете ли, че има публицисти от тези медии, които пускат сигнал в прокуратурата, за това, че съм писал публикация. Журналист пуска сигнал против политик “, разкри Костадинов.

Георги Любенов обаче го прикани да се извини:

„ Аз съм задължен от името на журналистическата колегия да се извините на тези, които сте обидили “, сподели той.

„ Те не са ви сътрудници. Вие сте публицист и давате двете гледни точни. Преди мен беше човек, който има радикално друга позиция и вие му задавахте най-различни въпроси. Сега аз съм тук и на мен ще ми задавате разнообразни въпроси “, обърна се Костадинов към Георги Любенов.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР