Не само американският президент Джо Байдън имаше страхотен първи ден

...
Не само американският президент Джо Байдън имаше страхотен първи ден
Коментари Харесай

Как Кейт и Джил изплашиха деца. УНИКАЛНИ СНИМКИ

Не единствено американският президент Джо Байдън имаше " страховит първи ден " във Англия. Съпругата му Джил прекара необикновено в компанията на Кейт Мидълтън. Херцогинята се показа като блестяща стопанка, предават медиите на Острова

Днес се състоя първата среща на 39-годишната Кейт Мидълтън и 70-годишната Джил Байдън. Херцогинята на Кеймбридж и първата дама на Съединени американски щати се срещнаха в Корнуол, където посетиха локално начално учебно заведение и участваха в просветителна кръгла маса.

По време на семинара Кейт Мидълтън и Джил Байдън приказваха дружно с английски просветителни специалисти за правата на дамите и децата.

Но срещата на двете дами с децата стартира с срам. Когато първата дама на Съединени американски щати и херцогинята на Кеймбридж влязоха в учебното заведение, хлапетата ги поздравиха с безмълвие.

Те се изплашиха до гибел, сподели с усмивка Джил.

Официалната среща сред Кейт и Джил се състоя в навечерието на срещата на върха на Г7 довечера, в която херцогинята ще взе участие със брачна половинка си принц Уилям, кралица Елизабет II, принц Чарлз и брачната половинка му Камила.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР