Не съм пребил Мария, само я бутнах и тя се

...
Не съм пребил Мария, само я бутнах и тя се
Коментари Харесай

Миро закопчан със зареден пистолет, жалва се пред ченгета: Само бутнах Мария, тя се нарани при падането

„ Не съм пребил Мария, единствено я бутнах и тя се нарани при рухването. Може и да съм я блъснал без да желая, до момента в който се отбранявах – тя първа ме атакува “. Това е оповестил при първичния разпит след задържането си под стража Мирослав Соколов, мъжът на фолкаджжийката Мара Отварачката.
Според думите на осведомени с следствието, лихварският необут, евентуално посъветван от юриста си, застъпва версия, изумително наподобяваща тази на Юлиян Вергов, който беше упрекнат в побой от актрисата Диана Димитрова, случил се преди повече от 5 година – че не й е протегнал ръка, а единствено я е бутнал.
За разлика от нашумялата спекулация сред Вергов и Димитрова обаче, Миро мъчно ще убеди прокуратурата и съда в своята версия, защото е закопчан със зареден револвер, а служителите на реда са видели с очите си окървавената Мария, която след това си е извадила и здравно удостоверение с тъкмо изложение на породените й контузии.
До този миг Мирослав Соколов и неговия юрист отхвърлят изказвания пред медиите. Запознати с следствието обаче настояват, че Миро ще упрекна Мара Отварачката за кървавата домашна ексцесия.
„ Мирослав ще пази версията, че е съобщил на Мария, че е взел решение да приключи връзките си с нея и да се върне при някогашната си брачна половинка Вая. Заради това избухнал абсурда с Мария, която му се нахвърлила и той, отбранявайки се, инцидентно я е наранил “, разкрива полицейски източник на „ Уикенд “.
Според другари на Мирослав, той фактически поддържал близки връзки с някогашната си брачна половинка Вая и даже от време на време нощувал вкъщи й, сякаш поради двете им деца. Любопитен подробност е, че Миро сега е въдворен под домакински арест в апартамент, населяван от екс брачната половинка и децата му в частната жилищна кооперация със затворен достъп „ ММ резиденс “. Бившата брачна половинка на Мирослав – Вая, към този момент удостовери, че той се е върнал при нея, само че отхвърля да разяснява екшъна с Мара Отварачката.
През лятото на 2021 година Вая беше зарязана от мъжа си поради Мария, а Мирослав дори й лиши баровския състезателен автомобил „ Ферри Калифорния “, който й беше подарен единствено година по-рано по случай раждането на второто й дете. Ферарито се озова за малко в ръцете на Мара Отварачката, преди да бъде разменено от певицата за нов джип „ Мерцедес “ GLE 63.
„ Вая към момента обича Мирослав и ще го пази до дъно – сигурно ще удостовери версията му, че той е избрал да се върне при нея “, разясняват осведомени с драмата. Бившата възлюбена на Миро Дзвера е от богато семейство – родителите й са притежатели на веригата за диоптрични очила и контактни лещи „ Оптик вижън “.
Преди да се омъжи и да роди две деца от Мирослав, някогашната му брачна половинка Вая беше сгодена за милионерския наследник Давид Бонев, правоприемник на металургичния туз Пламен Бонев, чието дружество „ Радомир метал “ се прави оценка на над 200 милиона лв.. Годежът им обаче беше разрушен поради връзката на Давид с актрисата Елен Колева. Впоследствие Давид Бонев се ожени за „ Мис България “ 2015 Марина Войкова.
Взеха й колите
Мария към този момент се е разделила с лъскавите возила, които шофираше. За Коледа изпълнителката на „ Спомен ” получи червен джип „ Ламборгини Урус ” за към 250 000 евро.
От няколко дни обаче Отварачката кара непретенциозен джип „ Ленд Ровер ” за към 90 000 лева, който най-вероятно й е даден за краткотрайно прилагане и скоро време лихварят ще си прибере и тази кола. Всички парцели на Мирослав са купени преди брака му с Отварачката, а колите му се водят на компания и по този начин той няма какво да дели със заралийката при възможен бракоразвод. Единственото, което може да получи певицата, е солидно обезщетение за побоя.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР