Не съм чул от тези от така нареченото ново ляво

...
Не съм чул от тези от така нареченото ново ляво
Коментари Харесай

Нидал Алгафари със звучна плесница срещу лявото обединение: Събират се заради Нинова

„ Не съм чул от тези от по този начин нареченото ново ляво какво значи да си ляв през 2021 година Те се събират, тъй като им се желае да играят в по-голямaтa игpa. Затова ще създадат ляво обедение, с цел да отидат да цакат на масата на Корнелия Нинова. Нова бардак със остарели членове не става. Лявото се ражда от романтизма на масите, а не от хората от третата възраст и нагоре. “ Това сподели в ефира на Българска национална телевизия Нидал Алгафари във връзка новото ляво обединяване.

„ България е съвсем без левица. Във всички европейски страни някогашната комунистическа партия почина. България е единственото изключение. Дали тези ще съумеят, не знам. Със сигурност Корнелия Нинова от една голяма и спорна партия сътвори елементарно управляема, само че дребна. Тя потегли по пътя на Съюз на демократичните сили. От големите площади, той се трансформира в подигравка “, разясни Андрей Райчев.

Двамата разясниха и тематиката „ Шенген “.

„ Той ни би трябвало от общи съображения – за авторитет. Иначе защо ни е? Той отваря вратите за мигрантите по-широко. Да, унижават ни, тъй като България най-лесно се псуват. Сами сме си отговорни поради неумението ни да се сплотяваме по интернационалните значими въпроси. Затова сме нарочена страна. Бойко Борисов посредством Меркел беше съумял да го махне това. Сега то се възвръща “, разясни Райчев. „ Българинът ненавижда политиците си, тъй като те се държат между тях непоносимо. Обиждат се по какъв начин ли не, в това число и че са национални предатели “, разясни той. Гръцките политици се мразели, само че във връзка с Makeдoния били единни като стомана.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР