Не съм член на НС и не пожелах да бъде

...
Не съм член на НС и не пожелах да бъде
Коментари Харесай

С втори мандат на Нинова БСП приключва

Не съм член на Народно събрание и не пожелах да бъде избиран, тъй като усетих накъде отива Българска социалистическа партия. Това съобщи Михаил Миков пред Илиана Беновска, обяснявайки за какво не е на провеждащото се през днешния ден съвещание на Народно събрание на Българска социалистическа партия.

Според него Българска социалистическа партия е в тежко положение, а повода не е единствено резултатът от изборите.

Превръщането на Българска социалистическа партия в властническа партия от лидерски вид, премахването на вътрешнопартийната народна власт и разграждането на организационните структури са причина за неприятните резултати. В Българска социалистическа партия преобладават персоналните благосклонности.

В основата обаче е загубата на ляв облик, а България, като най-бедната страна в Европейски Съюз и с най-голямо разслоение, допуска мощна лява политика, акцентира той. 

Според Михаил Миков въпросът е по какъв начин може да се върне левия профил на Българска социалистическа партия, тъй като единствено оставката на Нинова няма да извади партията от тежката обстановка.

Той добави: „ Така че да, има звук, има поискана оставка, няма оставка, считам, че и през днешния ден Народно събрание, по този начин хубаво спретнат на конгреса, надали ще стигне до някакво отпушване на обстановката в Българска социалистическа партия.

Тя ще продължи да бъде такава, от избори на избори, по-скоро ще има една закъсняла поддръжка за президентската двойка Радев-Йотова, което ще покрие всички други въпроси! “

Независимо дали Народното събрание ще излъчи държавно управление, или ще се отиде на нови избори, Българска социалистическа партия продължава своето обезличаване, съобщи Миков. 

 

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР