Не съм чел доклада на ДАНС, няма го при мен,

...
Не съм чел доклада на ДАНС, няма го при мен,
Коментари Харесай

Радев плюе по управляващите: Шизофренно е да реват за Шенген и да тръбят, че службите са пробити

Не съм чел отчета на ДАНС, няма го при мен, само че даже да го бях чел, нямаше да ви кажа, тъй като не съм като политически водачи, които свободно боравят с класифицирана информация. Това съобщи от Бургас президент Румен Радев, предава Блиц.
„ Има надълбоко непознаване за същността на работата на ДАНС. Когато се разбере, че някой е сътрудник, не значи, че мигновено би трябвало да бъде изпъден. Трябва да се откри какви хора е вербувал, на какви хора е въздействал, на кого е давал информация. Когато се експулсира, всичко това отпада. С тези дейности се лишава от такава опция. Тези, които упорстват за такива дейности, не познават характера на службата “, показа той.
„ Действия, които се прикриват зад заявления и обети в евроатлантическа полезност, ни отдалечават от Европейски Съюз и НАТО. Тези, които ръсят класифицирана информация, би трябвало да дават отговор пред закона.
Шизофренно е всеки ден да плачеш за Шенген и Еврозона и да тръбиш на всички места, че службите са пробити и на всички места има шпиони. Не съм чул водач да спомене и дума за своите служби. Призовавам за професионализъм и по-професионално отношение.
ДАНС е значим детайл от националната сигурност. Не е боксова круша, на която да се упражняват невежи политици. Когато го нападат, ДАНС е задължен да се отбрани, както и националната ни сигурност “, сподели още президентът пред публицисти.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР