Не съжаляваме, че бяхме част от кабинета Петков“. За 7

...
Не съжаляваме, че бяхме част от кабинета Петков“. За 7
Коментари Харесай

ФУРИЯ! Корнелия е бясна! ПП/ДБ я накараха да изригне: Това, за което говорят, е опасно…

Не съжаляваме, че бяхме част от кабинета „ Петков “. За 7 месеца изпълнихме обещанията си към жителите. Това съобщи в ефира на bTV водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова.
„ Уязвимите групи получиха най-хубавото, което можеше към оня миг, с помощта на Българска социалистическа партия “, сподели тя.
„ Дори Росица Велкова сама си опроверга отчета, Българска народна банка също го опроверга “, акцентира още водачът на Българска социалистическа партия.
Според нея сега поради предизборната акция се пускат доста подправени вести.
„ Ще вземем решение дали да участваме и в какво държавно управление след вътрешнопартийно допитване. Политическа партия и Демократична България непрекъснато пускат някакви тези, които са внушаващи сигурност и неустойчивост. Говорят за държавно управление на малцинството. Асен Василев след това е споделил, че ще търси поддръжка от ГЕРБ. Борисов също приказва за държавно управление на малцинството. Христо Иванов приказва, че ще прави плаващо болшинство с ГЕРБ “, сподели тя.
По думите й държавно управление на малцинството е рисково в рецесията, в която се намираме.
„ Имаме опит от няколко Народното събрание без устойчиво болшинство, а с плаващо. Това е пъкъл за работа. Парламентът не е сигурен, тича се от група в група за обезпечаване на гласове. Това не работи добре за България “, безапелационна е тя.
„ Не съжаляваме за връщането на хартиената бюлетина, това ще върне повече хора пред урните и ще вдигне изборната интензивност “, съобщи социалистката.
„ Политическа партия и ГЕРБ нямат разлика. Всеки упреква другия в кражба “, счита Нинова.
Според нея единствено Българска социалистическа партия е опция на тези две партии. По думите й въпреки всичко обаче може да има общо по отпределени политики сред обединенията в новия парламент
„ По външната политика Шенген може да е общ приоритет. Друг подобен може да бъде битката с мигрантите или с корупцията “, сподели тя.
„ Тук не става въпрос за обединения, а за народен интерес. Бюджетът също е значима тематика “, счита Нинова.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР