Не са малко жените които имат добри семейни отношения, но

...
Не са малко жените които имат добри семейни отношения, но
Коментари Харесай

Да си хванеш любовник от скука

Не са малко дамите които имат положителни фамилни връзки, само че един ден срещат някого и вземат решение, че той е Голямата Любов. Причините за това са толкоз разнообразни, колкото разнообразни са и самите хора. Една от по-особените е – от досада. Бракът може напълно да не е неприятен, в фамилията да няма финансови или здравословни проблеми, и даже съпрузите да се схващат добре. Просто дните се нижат идентични и монотонни, без да се случва нищо забавно и ново. Тежестта на скуката може да се окаже задоволително съображение дамата или мъжът да потърси нещо друго и освежаващо отвън фамилията.

И въпреки всичко преди този момент да се случи и да се гмурнете с главата надолу в непознатото, се запитайте:

Направихте ли опит да разнообразите всекидневието си?
Ако сътрудникът ви не се оплаква, значи ли това, че той е удовлетворен от обстановката?
От ухажор ли се нуждаете или от обич?

Това, че брачният партньор, да вземем за пример, се прибира всяка вечер от работа и у дома прави съвсем постоянно едни и същи неща, не значи, че в главата му не се вихрят някакви разнообразни сюжети. Само че той намира еднообразието за доста по-незначителен проблем. А в случай че има потребност от нещо по-различно, се пробва да го открие в границите на дома и фамилията. Жената обаче може да откри разнообразието някъде по-далеч. Извън фамилията на избран стадий от брачния живо нещата и хората стартират да наподобяват по-романтични и забавни. Този тип многообразие е и много елементарно постижимо – седите си у дома, влизате в някой чат, завързвате запознанство. По-късно влюбеният мъж подсигурява хотелската стая, бутилката вино, сантименталната музика. Изкушението е огромно и въпросът, за какво пък не, идва от единствено себе си.

Лошото е, че бягството от скуката по този метод е за сметка на най-близките хора. Свободните часове, прекарани с другия, до момента в който децата са на учебно заведение или детска градина, могат да се употребяват, с цел да се измисли нещо за разчупване на тази тежка фамилна конюнктура. Вместо това е предпочетен един вид, в който удоволствието е поднесено наготово, и то единствено за един от фамилията. Може да се опитате да внесете малко повече цвят в забуксувалия фамилен живот – с екскурзия, малко празненство, пикник, ваучър у дома, кино следобеди. Свежите краски не значат обезателно нова любовна връзка и извънбрачен секс. Но най-важното да спрете да определяте живота си като отегчителен. Защото даже и да не е подобен, в случай че си повтаряте непрекъснато тази фраза, най-после сами ще си повярвате.

В такива обстановки е хубаво човек да си даде дребна отмора и да си спомни предишното. Със сигурност тогава скуката е липсвала. Тя просто се е настанила в живота ви с течение на времето, другояче хората са си същите. А щом те са същите, няма причина и връзките им да не могат да бъдат още веднъж такива, каквито са били преди години. Същото изказване важи и с противоположен знак. А точно – няма гаранция, че скуката няма да се появи и в връзките с любовника.

Поставени в заплетени обстановки, в които би трябвало да се избира сред дълготраен фамилен живот и нова мощна тръпка, сме склонни да търсим мнение и съвет от другари. Но персоналните взетите решения са най-вярното решение. Дали ще са верни, или не – няма значение. Важното е, че посредством тях демонстрираме отношение към личния си живот и му задаваме посока, управителна само и единствено от нас. Всеки човек има право да търси любовта си. И никой различен не може да му забрани това.
Източник: hera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР