не са единствените, които се готвят за изпити през май.

...
не са единствените, които се готвят за изпити през май.
Коментари Харесай

Изненада за родителите!

не са единствените, които се готвят за изпити през май. Освен тях и седмокласниците са подложени на Националното външно оценяване, което следва след един месец. На огромен % от тях не им стига това, което са научили в учебно заведение и опират до  частни уроци.

Седмокласничките Симеона и Михаела прекарват почивните си дни в спомагателни уроци за идното НВО.
-->
" Частните уроци ми оказват помощ много в учебно заведение. Наваксвам материал и ме обогатяват ", изясни Симеона.

" Материалът е по-лесен. Обясняват ми нещата доста по-добре, в сравнение с в учебно заведение и ми оказват помощ доста ", показа Михаела пред " България он еър ".

Най-притеснени са за втория модул от дребната матура по математика, като разчитат на помощта на своя преподавател.

" Математиката постоянно е била относително непозната за учениците, за жалост. Тайната в преборването на втория модул е допълнително процедура и повече решение на задания ", сподели Симеон Радев, който преподава по предмета.

" Ако преди години децата в 7-и клас идваха лятото от 6-и за 7-и клас, с цел да се срещнат с нас, в този момент идват още в 5-и и 6-и клас на самостоятелна подготовка ", изясни своите усещания Антоанета Ивановски, която е шеф на просветителния център.

Цената на образование по български език и математика варира от 1500 до 2000 лв. за двата предмета през цялата образователна година. В това се включват и пробните матури.

От просветителния център са безапелационни, че методът в спомагателните уроци би трябвало да бъде строго самостоятелен по отношение на потребностите на ученика и акцентират, че не заместват, а надграждат и затвърждават наученото в учебно заведение.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР