Не робувайте на нагласата, че Коледа е единствено за наяждане.

...
Не робувайте на нагласата, че Коледа е единствено за наяждане.
Коментари Харесай

Как да запазите килограмите по Коледа

Не робувайте на настройката, че Коледа е само за наяждане. И в случай че сме се насладили на празниците както си би трябвало, най-после наложително ще имаме два-три кг “бонус ”.

Диетолозите са безапелационни, че има доста храни, които са подобаващи за режима ви и не бихте нарушили изключително доста диетата. Просто бъдете доста умерени със сладкишите и тестените лакомства, а наблегнете на следните няколко продукта:

1. Филе от пуйка
Както е известно, протеините дават на тялото доста сила, като по едно и също време с това са с ниско наличие на калории. В случая, пуйката съдържа триптофан – аминокиселина, която усъвършенства настроението, а по този метод ще избегнете прочувственото хранене и елементарно ще държите пристъпите на апетит под надзор.

2. Зелена салата
Достатъчно е да знаете, че една голяма маруля съдържа единствено 17 калории. Изследванията сочат, че потреблението на една дневно ви подсигурява, че ще си набавите 30 грама фибри и по този метод ще съумеете да отслабнете, без да променяте нищо друго в диетата си.

3. Кестени или сушени плодове
Ще ги намерите в няколко от празничните ястия (в пълнежа на пуйката, като добавка към месото или в салатите). Установено е, че повода, заради която хората имат потребност от солено и по-късно от сладко, е обвързвана с потребността на стомаха от разнообразни текстури и разнообразни усети. Чрез съчетание на солено със сладко в едно ядене, е доста по-лесно да контролирате количеството храна, което ще приемете по-късно и по-лесно ще се чувствате сити.

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР