Не преди дълго време секссимволът на големия БГ екран Филип

...
Не преди дълго време секссимволът на големия БГ екран Филип
Коментари Харесай

Бабата на Филип Буков към фенки: Елате да копаете градината! Да садим чушки, домати

Не преди дълго време секссимволът на огромния БГ екран Филип Буков показа нова персона в инстаграм и тик-ток профила си. 73-годишната му баба се трансформира в безспорна звезда с неповторимите си, по думите на Буков, гозби.
„ Готвя им единствено български предписания. Обичат сарми с кисело зеле, както и грис халва и баница “, показа бабата Жана с почитателите на артиста. Този път обаче женицата насочи директна покана към всичките почитатели на внучето й да оказват помощ.
„ Да копаят градината! Да садим чушки, домати… “, разсмя тиктокърите бабата. Буков незабавно означи, че хората биха си споделили, че артистът от „ Татковци “ би трябвало да оказва помощ с домашната работа, само че Жана незабавно го успокои, че има задоволително работа за всички, предава България Днес.
Броени дни след трогателното видео Буков още веднъж сподели бабчето и й показа хубавите вести: „ Всички хора пращат поздрави! Няколко индивида ще дойдат да садят и да копаят и няколко девойки писаха, че изглеждаш по-добре от тях “. След това Буков се пошегува, че се е метнал хубав на нея, само че за жал не и интелигентен. „ Висок на дядо си “, добави дамата.
Феновете не се стопираха с въпросите и комплиментите и Филип няколко дни качва Жана, с която отговаряха на любознанието на почитателите и одобряваха ласките.
Въпреки горещия интерес на почитателите артистът се поспря с видеата и остави обичаната баба да почива. Сега Буков е ангажиран да развежда обичаната по червени килими и да краси филмовите министър председатели.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР