"Не поздравих Каракачанов в изборната нощ, защото как да поздравя

...
"Не поздравих Каракачанов в изборната нощ, защото как да поздравя
Коментари Харесай

Сидеров: Няма нужда от каски, а от сиво вещество под каската

"Не поздравих Каракачанов в изборната нощ, тъй като по какъв начин да поздравя една машинация. Това не е почтен избор. Ще излизат обстоятелства. Никога Вътрешна македонска революционна организация не са взимали повече от 1 % на парламентарни избори. В момента този резултат беше от една доста огромна договорка. Тези 7 % ще костват на българския народ 3 милиарда лв., колкото костват самолетите, които ни натресоха да купим от Съединени американски щати ", разгласи в предаването „ Тази сутрин” водачът на „ Атака” Волен Сидеров.
Според него с изявленията от последните дни Вътрешна македонска революционна организация желаят да бъдат записани като единствената патриотична групировка в България, само че това няма по какъв начин да стане.
На евроизборите партиите от дребната коалиция в ръководството – Вътрешна македонска революционна организация, „ Атака” и НФСБ, се явиха настрана. Вътрешна македонска революционна организация получи 7,36%, „ патриоти за Валери Симеонов (НФСБ) – 1,5%, а партията на Волен Сидеров – 1,07%.
“Атака “ стачкува и против методиката за установяване на мандатите, само че предлагането им за промени в Изборния кодекс е било отхвърлено.
Сидеров обаче не обмисля отдръпване от дребната коалиция. Има управническа стратегия и по нея се работи, посочи той.
На въпроса кой в бъдеще ще играе ролята на синя каска, която по едно време играеше Каракачанов, той отговори: Няма потребност от каски, а от сиво вещество под каската.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР