Не пеперуди, а полет на чайки в сутрешното небе на

...
Не пеперуди, а полет на чайки в сутрешното небе на
Коментари Харесай

Чайки в небе без море и цветни макарони

Не пеперуди, а полет на чайки в утринното небе на необещаващия зимен ден, в който няма море – това е опцията да си влюбен.

Кротък диалог, бледи черги от незначителни изречения, под които търсим заметеното ни самопризнание. Да се поглезиш с опция. Да си припомниш, какъв брой доста обичаш самата себе си и по какъв начин самодостатъчността ти не се опасява да пофлиртува с концепцията да повървите двама, тъй като по този начин е по-уютно. " Обичам те " не значи " Твоя съм ". Ние сме двама разнообразни. Всеки със собствен цвят и усет и какво от това, по този начин не е ли по-забавно?! Ние сме равни, само че когато се смеем сме дружно и освен тогава.

Не съм нещо, което е счупено, с цел да диря половината си или някоя друга липсваща част. Нали помниш, родословието ми потегля от Лилит, не от реброто ти. Мога да обувам сама обувките си и не желая да знам дали този цвят на роклята ми ти харесва. Не ме питай какво желая, знай, а в случай че не – пробвай да отгатнеш. Любовта не е цел, а премеждие. Цветно наслаждение, шарени макарони без глутена на привидността. Тя не се възпитава, тъй като тогава престава да е възприятие, а улеснение.Любовта не се възпитава, тъй като тогава престава да е възприятие, а улеснение.Тя е лекомислена, защото да мислиш, когато си влюбен е елементарно, шарено и радостно. Сълзите ти са вкусни, тъгата красива, дълбока и гъста като лятна нощ, всяко камъче е скришен код, виното е с друг мирис и усет, облакът наподобява на отзивчива овца, не е мъчно да си добър, забелязваш кое е красиво и кое не, имаш идея, от време на време повече от една.

Обичаш ли, ти си свободен! Не се заблуждавайте от зависимостите си, това не е обич, а приучена беззащитност, влюбеният лети и е безгрижен, и в несподелено небе.

Дори цветните балони под формата на сърца не нервират, въпреки и да би било хубаво празникът да е нещо не толкоз кичозно и показно. От друга страна, когато обичаш, кичът те кара да се смееш, не да философстваш, мърморейки. Любовта е своенравна и самостоятелна като черен котарак, посрещащ те мъркащ, когато се прибираш и събарящ движимостите ти, в случай че не си играеш с него, когато той желае.

Любовта! Самата тя е празник, по тази причина да ни е честита!
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР