Не оценяваме като оптимистично това, което предстои на България, напротив

...
Не оценяваме като оптимистично това, което предстои на България, напротив
Коментари Харесай

ГЕРБ не гледа с оптимизъм на бъдещето, предстоели още кризи

Не оценяваме като оптимистично това, което следва на България, в противен случай предстоят рецесии и би трябвало единство, нов вид разговор в Народно събрание, трябват мостове, обществото ни е прекомерно разединено и през тази една година и служебното държавно управление, и президентската институция постави старания да го раздели в допълнение. Това сподели по време на консултациите при президента Румен Радев за сформиране на държавно управление ръководителят на ПГ на ГЕРБ Десислава Атанасова.

Тя призна, че се надява с началото на втория мандат на Румен Радев стилът му на ръководене да е различен.

„ Месеци на чегъртане и репресии белязаха тази година за симпатизантите на ГЕРБ - Съюз на демократичните сили, все пак сме втората политическа мощ и ние поради тях подсигуряваме, че ще бъдем знаеща, можеща и непримирима съпротива, ще бъдем със мощни позиция във връзка с отстояване на народна власт, законността и спазването на Конституцията. Обещаваме, че в случай че държавно управление,което ще образуват четирите партии имат потребност от помощ и съвет от наша страна, освен поради политическата мъдрост и поради опита ни, те ще получат помощ и съвет, само че в това време всяка неточност ще бъде посочена, тъй като с цел да има положително ръководство е нужно да има мощна и знаеща съпротива “, уточни Атанасова.

Според нея след репресиите на симпатизантите на ГЕРБ, през днешния ден се стигна до прекъсване на работата на в. „ Труд “, където има полиция.

Радев й отговори, че доколкото знае става дума за неплатени налози от страна на вестника.

„ Можехте за помогне финансово на „ Труд “ имате задоволително благоприятни условия, с цел да си заплащат наема “, обърна се президентът към Атанасова.

Радев дефинира ГЕРБ като групировка с богат поетически опит.

„ Вярвам, че на този опит би трябвало да подхожда и избрана политическа мъдрост, имам вяра, че разбирате, че след изборите има смяна и всички би трябвало да се съобразяваме с нея. Последните 2 служебни държавни управления стабилизираха страната и демонстрираха, че е допустимо ръководство, което да сплотява опита и напъните на хора с разнообразни политически възгледи “, уточни президентът.

Според него постигнатото през последните месеци би трябвало да бъде надградено и да върви напред, а не обратно.

„ Това изисква общите старания на всички нас и съм уверен, че вие разбирате тези нови действителности и чакам, както и обществото, градивно и отговорно държание на мощна съпротива “, заключи той.

Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР