Не отричам имената, които Гешев назова. Тези дела, които седят

...
Не отричам имената, които Гешев назова. Тези дела, които седят
Коментари Харесай

Заверата лъсна преди малко! Румен Радев прати МВР-пионката си да маже след Гешев

„ Не отхвърлям имената, които Гешев назова. Тези каузи, които седят на трупчета би трябвало да се отпушат. Много са. Разбира се, че в този лист влиза и делото „ Барселонагейт “, заяви на брифинг министърът на вътрешните работи Иван Демерджиев.
Това е първи коментар на вътрешния министър Иван Демерджиев, откакто стана ясно, че  главният прокурор Иван Гешев няма да подаде оставка и упрекна, че му е предлаган посланически пост от името на водача на ГЕРБ. „ Аз от дълго време моля към прокуратурата да се разсъни и да върне възприятието за правдивост у хората. Какво трябваше да се случи, че да се провидят неща, които се случат от години наред. Никой няма да ни чака да продължаваме да имитираме битка с корупцията “, сподели още вътрешният министър.
„ Гешев трябваше да е прогледнал доста от дълго време. Когато си затваряш очите и оставяш избрани политици да безчинстват и да чакаш те да ти посегнат, с цел да провидиш нещо и да се обърнеш против тях – това е доста закъсняла правдивост ”, добави той.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР