Не, няма да получим продължение на любимия ни романтичен филм

...
Не, няма да получим продължение на любимия ни романтичен филм
Коментари Харесай

Отново заедно: Сандра Бълок и Раян Рейнолдс се събират за нов романтичен филм

Не, няма да получим продължение на обичания ни сантиментален филм "Предложението ", само че се оказва, че се задава нещо още по-вълнуващо.

Нов сантиментален авантюристичен филм с присъединяване на Сандра Бълок и Раян Рейнолдс. Самата Бълок ще се изяви и като продуцент на кино лентата.

Лентата носи името "Изгубеният град на Ди " . Филмът ще наблюдава историята на писателка (Сандра Бълок), която открива, че фиктивен от нея свят в реалност съществува. Авторката подхваща странствуване в търсенето му, като компания ѝ прави артист (Райън Рейнолдс), пресъздал на екрана персонаж от книгата ѝ.

 сандра бълок раян рейнолдс imdb.com

Филмът се чака да бъде комбинация от две други ленти – “Изгубеният град Z” от 2016 година и “Романс за камъка” от 1984 година

Двамата артисти са доста положителни другари още от времето преди да основат дружно кино лентата “Предложението” през 2009 година. Макар и постоянно медиите оттатък Океана да търсят освен това в връзките им, двамата признават, че сред тях няма по какъв начин да възникне сантиментална връзка, даже когато и двамата са били необвързани.

А до момента в който чакате кино лентата да излезе по кината,

Още хрумвания за филми:
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР