Не ни смущава появяването на нови политически проекти, това е

...
Не ни смущава появяването на нови политически проекти, това е
Коментари Харесай

Хамид Хамид: Не ни смущава появата на нови политически проекти, добре дошли да са

" Не ни смущава появяването на нови политически планове , това е изцяло натурален развой. Те ще се появяват освен един или два отсега нататък, тъй че добре са пристигнали на политическия терен ". Това сподели пред БНР депутатът от Движение за права и свободи Хамид Хамид в коментар на непотвърдена информацията за възможен бъдеш политически план на служебните министри Кирил Петков и Асен Василев.

Хамид разяснява идните предварителни парламентарни избори като уточни, че няма по какъв начин това постоянно осъществяване на избори да не докара до отмалялост в гласоподавателите:

" Трябва да се изясни от кое място идва желанието на гласоподавателите за нови партии, смяна и нов прочит на политиката, както и да се изясни неуспехът на тези нови партии в Народното събрание ".   

Според него има сатанизиране на Движение за права и свободи , което не е нещо ново, само че акцентира, че това ги прави по-силни:

" Поведението ни няма потребност от промяна, ние сме отворени, декларирахме, че ще водим диалози с всички, само че никой не ни е потърсил. Всъщност, бяхме потърсени за един диалог при първия мандат на " ИТН ".

В предаването " Неделя 150 " Хамид Хамид акцентира, че почетният ръководител на ДПС  Ахмед Доган не е поканен в комисията " Росенец ":

" Да припомня на ръководителя на тази комисия, че четирима индивида няма по какъв начин да вземат такова решение. Той по-късно го е признал, че решението е взето при липса на кворум, т.е. няма такова решение. Евентуално може да бъде изработен нов опит, само че какво би трябвало да каже господин Доган на тази комисия, че не се сещам. Там са всички документи от всички държавни институции. Тази база си има притежатели, които могат да бъдат изслушани ".

Интервюто на Явор Стаматов с Хамид Хамид в предаването " Неделя 150 " можете да чуете от звуковия файл.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР