Не може да има такова търпение, не може да им

...
Не може да има такова търпение, не може да им
Коментари Харесай

Депутат от „Възраждане“ пищи недоволен: Оставка на правителството и нови избори! Медиите са виновни

Не може да има такова самообладание, не може да им четкаме имиджа по студиата. Трябва това американско държавно управление да си подаде оставката, да отидем на нови избори и да имаме българско държавно управление, което да стартира да гледа ползите на България. Това съобщи депутатът от „ Възраждане “ Деян Николов пред публицисти по време на митингите против държавното управление на акад. Николай Денков.
По думите му в Народното събрание се преглеждат само въпроси, свързани с Украйна, Шенген или еврозоната и попита по кое време ще се преглеждат проблемите на България, предава novini.bg.
„ С това държавно управление няма какво да се договаря, би трябвало да си подадат оставката час по-скоро “, сподели той.
Народният представител изрази убеденост, че при нови предварителни избори резултатите ще бъдат напълно разнообразни, тъй като тези хора „ брутално излъгаха “, визирайки ръководещото болшинство.
Николов разяснява, че депутатите от ПП-ДБ и ГЕРБ „ се подхилкват “, знаейки, че правят национално изменничество, визирайки отпадането на възбраната на импорт на зърно от Украйна.
Съставиха държавно управление и парламент, с цел да унищожим България! Територията на Украйна се употребява за геополитически конфликт сред Съединени американски щати и Русия и ние би трябвало да изберем каква ще бъде нашата роля. Европа би трябвало да спре да бъде жертва на американските ползи. Нямаме интерес да продължава тази война – от нея идват всички инфлации, проблеми и национални изменничества, добави той.
Деян Николов цитира неназовани изследвания, съгласно които неодобрението към настоящето държавно управление е към 70 %, и показа, че сега единствената причина на митинга да няма 100 хиляди протестиращи е тъй като „ медиите четкат имиджа на предателското американско държавно управление “.
„ Тук имате отговорност и вие, тъй като вие сте четвъртата власт! Къде ви забиха в новото Народно заседание? Те не желаят да имат достъп до вас, комфортно им е единствено по студиата “, съобщи депутатът на публицистите.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР