Не мога да разбера тези анализатори наистина ли си мислят,

...
Не мога да разбера тези анализатори наистина ли си мислят,
Коментари Харесай

Калина Андролова унижи Радев: Ако такива са ни всичките генерали, по-добре да закрием армията

Не мога да схвана тези анализатори в действителност ли си мислят, че опълчването в сглобката завършва! Няма такова нещо. Противопоставянето ще продължи.
ПП/ДБ са недоговороспособни. Те са конфликтни, нахални до безсрамие, досадни с невъобразимите си искания, освен това без съображение, те са непредсказуеми и психиатрични.
На всички им писна от тези, които агонизират страната. Няма да напомням всичките катаклизми, които сътвориха за няколко години с появяването и безчинствата си. Помня, когато новоизлюпените енергетици Киро и Лена обикаляха в Баку и тропаха с юмруци по масата на азерските управници, а азерите звъняха на пожар в София някой да им каже да престанат и да си вървят, тъй като са вдигнали ръце от тях и тъй като по този начин не се прави. И в този момент тези същите имат искания за външното министерство.
Такъв некултурен и необразован шок няма и в никакъв случай не е имало в България! Колкото и продажните малките екрани да ни показват черното за бяло и положително, и необразованото за доста умело.
Някакви се занимават с ръководство, чиито основи и писменост не схващат, само че не просто се занимават, ами обърнаха страната с краката нагоре. Всякакви частни дерибеи и богати подмолни наглеци ги обяздиха и им дадоха акъли по какъв начин да съсипят всичко, с цел да могат точно частниците да опоскат и разтурят и дребното системи, които поддържаха страната в нежен баланс. Няма бранш, който тези девианти да не разрушиха!
И все пак, когато ги слуша човек, се изумява от шокиращата им самозабравеност и противоречие сред действителната им стойност и тази, която населява главите им.
Киро, Лена, Асен и Росен Христов, които президентът Радев с политическото си бездарие ни натресе, взривиха страната. Не сме виждали до момента елементарни измамници и манипулатори да заемат толкоз високи позиции и да мамят поданството по този изпуснат метод. Радев се пробва да покрие това, което направи с БОТАШ, още веднъж за жалост от непросветеност. Този човек в никакъв случай няма да си признае надълбоко в себе си, че е безусловно несъответствуващ за политик. Даже не е схванал какъв аферист е сложил на позиция, която му разрешава да катастрофира страната. И той я катастрофира.
Имаше опция Радев да поправи грешката си с кирчовците, само че вместо това той я задълбочи. Не се тормозя, че Радев може да направи партия, тъй като партията му ще наподобява по нефелност на самия него. Точно както и министрите му наподобяват на него. Това са неговите избори.
Ако не беше Радев, който комфортно използваха, щяхме да продължим напред и нагоре, а не обратно и надолу. Ако такива са ни всичките генерали, по-добре да закрием армията. Едно нещо Радев не направи, до момента в който управляваше, което да беше свястно. НО черешката на президентската торта беше слагането на аферист за министър и предаването на газовия ни пазар на Турция.
И от горната страна на всичко, в този момент прави опити да покрие цялото изменничество, да не стигне до прокуратура и да се лъже до последно, че това е контракт доста потребен за България.
Имай достолепие, президенте, когато си сбъркал, да си признаеш и стой аферистите ти, които откраднаха доста пари, да обикалят медиите и да лъжат надменно! Защото лъжата не е решение на казуса, който си сътворил! Защото такива ги сътвориха твоите хора в енергетиката, че години наред няма да излезем от колапса.
Колкото до правосъдната промяна, жътопаветниците просто я изтърваха. Защото я започнаха в положение на малцинство. За правосъдната промяна е годен най-важният принцип в живота – формата е по-малко значима от наличието. Ако не разполагаш със наличие, няма значение с каква форма разполагаш! В момента ПП/ДБ разполагат с изменена форма на правосъдна власт, която не могат да запълнят със наличието, което желаят.
Интересен ще бъде моментът, когато ще се избират съставите, които изискват 160 гласа в Народното събрание.
От Facebook профила на журналистката Калина Андролова
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР