Не мога да позная Продължаваме промяната“ и да ги разбера.

...
Не мога да позная Продължаваме промяната“ и да ги разбера.
Коментари Харесай

Нинова нахлу в БНТ и избухна: Пари и власт сгънаха „Промяната“! Радев е източник на агресия

Не мога да позная „ Продължаваме промяната “ и да ги схвана. Пари и власт ги сгънаха в последните месеци. Така водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова изясни пред Българска национална телевизия ръководството на „ Продължаваме промяната – Демократична България “ с поддръжката на ГЕРБ.
Според нея двете политически сили към този момент са открита коалиция и не крият това, както го правили при започване на кабинета. По думите ѝ законодателната им стратегия, решенията и гласуванията им са общи.
„ Продължаваме промяната – Демократична България “ препраха Бойко Борисов. Неговата цел е да обезпечи персоналното си успокоение. Движение за права и свободи са ясни. Те още преди изборите споделиха, че е време да влязат във властта и го направиха “, сподели още Нинова.
Тя добави, че не утвърждава партиите да се „ крият зад евроатлантическото болшинство “. Лидерът на Българска социалистическа партия назова това определение факсимиле.
Нинова за следващ път атакува президента Румен Радев, като го назова „ източник на експанзия “. Според нея той най-агресивно атакува държавното управление и политиците и се пробва да не бъде изкарван политик, какъвто, по думите ѝ, е.
„ Той е един от факторите за политическото напрежение. Услади му се служебната власт и ще е срещу всяко постоянно държавно управление “, добави тя.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР