Не мога да коментирам нещо, което е на белгийската прокуратура.

...
Не мога да коментирам нещо, което е на белгийската прокуратура.
Коментари Харесай

Борисов каза истината за Василев, Коцев и Ананиев: Рано или късно всичко излиза наяве!

„ Не мога да разясня нещо, което е на белгийската прокуратура. несъмнено са работили нещо – не знам.
Хубаво е постоянно да се изчаква, да се разбере защо става въпрос и тогава да се реагира “ – по този начин водачът на ГЕРБ Бойко Борисов разяснява в коридорите на Народното събрание (НС) акциите от вчерашния ден, които се организираха в офиси на компании на депутата от ПП-ДБ Настимир Ананиев.
„ Ние от ГЕРБ не замерваме никого, а всеки ден ни се дават мотиви за това “, добави Борисов.
По думите му Народното събрание не е правосъдна институция или такава, която да дава присъди: „ Нека оставим да си работят и когато има импортиран обвинителен акт, ще разясняваме “.
„ Много непозволено и погрешно са изхарчени доста пари, неотчитайки отчета на МВФ, на апелите на некоалицията да се харчи разумно… чакаме да ни каже новият финансов министър “, уточни той по адрес на работата на някогашния финансов министър Асен Василев.
„ Приходната организация остана да работи, с цел да няма опрощение, че някой им пречи “, отсече Борисов.
„ Винаги.. рано или късно истината става ясно. Някой път с огорчение откриваме какво е правено и по какъв начин се е предписание, само че с години се забави развиването на България “, съобщи той и заприказва за идните избори:.
„ Твърд последовател съм на машинното гласоподаване. Ще направя всичко допустимо машините да останат “.
„ Имаме да свършим много неща в сфери като армията, енергетиката. Много хора напущат армията, с цел да отидат в Министерство на вътрешните работи. Когато се работи на парче и не се гледа изцяло финансовата рамка, се получава по този начин “, отсече Борисов.
„ Един месец Народното събрание ще излезе в предизборна акция, има две седмици да се работи.
Не познавам кой е бил до момента основния секретар на Министерство на вътрешните работи, нямам спомен да сме работили през годините и да го познавам. Той е по предложение на министър-председател и министрите, подкрепено и от президента “, изясни той, представен от Блиц.
„ Подкрепях Живко Коцев поради ген. Атанас Атанасов – той помоли. Вече ще се вардя да кажа и поддържам “, съобщи още Борисов.
„ Нали избавиха сякаш София от нас, а в този момент затънаха в отпадък. Софиянци избраха Терзиев и затънаха в отпадък “, възмути се водачът на ГЕРБ на свадите с отпадъците, които се вихрят в Столичната община.
Освен това Борисов съобщи, че от партията му не се умували за ново име за овакантения пост на омбудсман, откакто през вчерашния ден Диана Ковачева подаде оставка.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР