Не мисля, че трябва да има партиен кандидат за премиер.

...
Не мисля, че трябва да има партиен кандидат за премиер.
Коментари Харесай

Възможно ли е? Политолог предлага ветеран за премиер

„ Не мисля, че би трябвало да има партиен претендент за министър председател. Мисля, че би трябвало да бъде фигура, която е добре известна, с политически престиж. Обсъждат се доста такива политици ”, сподели проф. Румяна Коларова в предаването „ Денят онлайн с Наделина Анева ”.

Тя загатна имената на президентите Петър Стоянов и Росен Плевнелиев . За такива фигури било ясно, че не са корумпирани и че отстояват националния интерес, добави политологът. Доц. Мария Пиргова, обаче, съобщи в студиото на NOVA NEWS, че Плевнелиев и Стоянов не биха се справили в ролята на министър председател.
-->
Проф. Коларова разказа сегашния политически живот в България като „ доста светкавици, малко стихия ”. „ На тези избори гласоподавателите споделиха „ Не! Това сте вие, разберете се ”, счита политологът.

Според доцент Пиргова спечелили в тази конкуренция няма, само че победени има. „ Победени са всички партии ”, счита тя. По думите на политолога всички политически сили са се отнесли с неуважение към гласоподавателите. За това свидетелствали, добавя доцент Пиргова, идентичните листи с претенденти за четвърти следващ път. „ Партиите оферират едни и също, а желаят друг резултат. Такова нещо не е допустимо ”, безапелационна е тя.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР