Не мисля, че президентът имаше предвид нас, той много добре

...
Не мисля, че президентът имаше предвид нас, той много добре
Коментари Харесай

Петков за обвиненията на Радев: Нямаше предвид нас!

Не мисля, че президентът имаше поради нас, той доста добре ни познава, ние постоянно сме защитавали българския интерес, съобщи пред бТВ министър председателят Кирил Петков.

Той разяснява думите на президента Румен Радев, който предизвести, че войната в Украйна може да прерасне в общоевропейска и добави, че има политици, които са подготвени да заложат бъдещето на България в полза на свои користни цели. Нарече тези политици " шарлатани ".

" Не мисля! Той доста добре ни познава, че ние постоянно сме защитавали българския интерес. И тук българският интерес беше доста явен. В единия случай сме като Орбан, може би, където сме меки към Русия, купуваме тяхната газ, без значение какви са изискванията, споделяме, че е „ военна интервенция “, че не е война. Другият вид е, споделяме: „ В Европа, в този момент, 2022 година не може ракети да летят към блокове “, изясни министър председателят.

Всички сътрудници осъзнават, че да пуснем сега това държавно управление да падне е безконтролно, сподели Петков във връзка предизвестието на водача на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова, че социалистите ще изоставен обединението, в случай че се вземе решение за изпращане на военна помощ за Украйна.

„ Реално, до този миг, и по тази причина е значимо това гласоподаване в Народното събрание, с цел да вземем ясна позиция, тъй като до този миг сме просто едни търговци, които продаваме на обичайни наши пазари в повишени количества - да, само че нито носим отговорност, нито може да се похвалим, че сме създали нещо, тъй като ние не носим никакъв риск за нищо - продаваме в Европа. Вътрешно-европейска доставка дори, дори не минава граница. Но, действително, до гласуването в Народното събрание, ние не сме помогнали повече по някакъв метод на хората, на които желаеме да помогнем, от военна помощ. Направили сме доста от филантропична, гласоподаване в Европейски Съюз “, посочи Петков.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР