Не мисля, че хората не виждат в ИТН политическата сила,

...
Не мисля, че хората не виждат в ИТН политическата сила,
Коментари Харесай

Слави Трифнов готви голяма бомба! Политик от ИТН го разкри: Довечера ще обяви официално…

„ Не мисля, че хората не виждат в Има Такъв Народ политическата мощ, която може да промени обстановката “. Това сподели в изявление за предаването „ Преди всички “ по стратегия „ Хоризонт “ юристът и аграрни специалист на Има Такъв Народ Пламен Абровски:

„ Предполагам, че тази вечер, когато господин Слави Трифонов се появи в телевизия 7/8, ще каже публично позицията на партията. Последните избори бяха доста забавни. Ще дам образец от моя изборен регион – окръг Монтана.

Там беше доста забавно представянето на политическите сили. Движение за права и свободи имаше съвсем 11 000 гласа, а в Монтана, в случай че не се неистина, има един единствен член на Движение за права и свободи. Северозападът въпреки всичко е прочут със своя следен избор “.

Земеделският специалист на Има Такъв Народ разяснява и тематиката за инспекциите на Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Капитан Андреево “:

„ Вариантите за Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Капитан Андреево “ са два. Или нашата страна ще излезе и ще капитулира, тъй като тя не може прави лабораторната активност, т.е. тя не може да извършва уговорките си.

Другият вид е вместо страната да поема отговорност за неточности, да се направи една огромна европейска социална поръчка, да се поканят европейски кредитирани лаборатории, които да дойдат и да си създадат посланичество на границата, в България, което може да стане и за три месеца.

По този метод страната ще има буфер, тъй като в случай че в този момент ние пуснем някой камион и се окаже, че държавната лаборатория е сбъркала, отговорността я носи страната, а по този начин ние ще имаме буфер и постоянно ще можем да кажем, че нашата референтна лаборатория ще поеме инспекцията “.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР