Не ми върви в любовта“, сподели Диана Димитрова пред Мон

...
Не ми върви в любовта“, сподели Диана Димитрова пред Мон
Коментари Харесай

Диана Димитрова: Не ми върви в любовта

„ Не ми върви в любовта “, показа Диана Димитрова пред Мон Дьо. Д-р Зорница Огнянова от „ Откраднат живот “ се е разделила и с последото си гадже, за което въодушевено призна преди няколко месеца. Оказва се, че въпросният господин, който е от киногилдията, без да е артист, режисьор или оператор,  е отпътувал на работа в чужбина. Двамата решили, че дистанцията ще погълне възприятията им и е по-добре всеки да продължи пътя си, без значение от другия.

„ Важното е, че запазихме човешки другарски връзки “, разяснява красивата брюнетка по Нова телевизия. Тя обаче не се самосъжалява, че няма време нито за обич, нито за готвене – може да прави единствено чорба и пиле с ориз. „ Вярно е, че биологическият ми часовник тик-така, само че това не значи, че би трябвало да насилям себе си, единствено тъй като обществото има някакви показа. Нищо не съм пропуснала – всичко ще се случи, когато би трябвало “, безапелационна е Диана. Но не крие, че персоналният й живот ненапълно „ куца “ поради бурното развиване на кариерата й – до момента в който някои от сътрудниците й нямат задължения с месеци, тя влиза от сериал във филм и противоположното. Но не счита, че всичко това се дължи само на гения й и на обстоятелството, че наподобява „ по-симпатично “, въпреки че няма никакви корекции по себе си.  

„ Продава това да познаваш верните хора. Много пъти кастингите напълно не са обществени, а функциите са авансово разпределени. Действителността ни по никакъв начин не е захаросана, постоянно има двоен стандарт. Но аз се научих да бъда търпелива, което за моята зодия Овен става след хиляди разбивания на главата в стената “, е мнението на Диана Димитрова.    
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР