Не, Меси, Роналдо и Неймар не са най-богатите футболисти в

...
Не, Меси, Роналдо и Неймар не са най-богатите футболисти в
Коментари Харесай

Най-богатият футболист. Не е Меси, Роналдо или Неймар

Не, Меси, Роналдо и Неймар не са най-богатите футболисти в света. А Фаик Болкиа. Името му надали е познато на мнозина. Той е 19-годишен, само че е племенник на султана на Бруней, чието положение се прави оценка на 17,6 млрд евро. Хасанал Болкиа е султан на страната от 1967 година след абдикацията на татко си и е най-богатият човек в света през 1997 година съгласно Форбс. Фаик Болкиа е запаса в британския клуб Лестър, с който подписа контракт за 3 години през 2016 година Футболистът мина през младежките тимове на Саутхемптън (2209 - 2013) и Челси (2014 - 2016) и се опитва в Рединг и Арсенал, само че до момента не е изиграл и една минута с експертите при „ лисиците “.

Родителите ми постоянно са ме подкрепяли в фантазията ми да стана футболист. Те ме упражняваха крепко психически и физически през детството ви и мога да кажа, че те са моят модел за подражателство, споделя пред „ Сън “ младият Болкиа, капитан на тима на Бруней.

Той споделя, че играе футбол от ранно детство, обича да е на терена и да държи топката.

Засега в Twitter има единствено едно видео с гол на султанския племенник - с младежите на Лестър против Уест Бромич през 2014.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР