Не ме задържаха и нямам повдигнати обвинения. Това каза кметът

...
Не ме задържаха и нямам повдигнати обвинения. Това каза кметът
Коментари Харесай

Синът на Мараджиев: Имам записи! 20 души с качулки и пушки помпи прескочиха през оградата!

Не ме задържаха и нямам повдигнати обвинявания. Това сподели кметът на Стамболийски Георги Мараджиев пред Нова телевизия.

„ Безпрецедентен напън, влязоха с качулки и с пушки помпи. Бяха 20 индивида. Имам записи по какъв начин прескачат оградата “, описа синът на Мараджиев – Рангел.

„ Претърсиха общината. Бяха ми взети и персонални движимости. Взеха ми телефоните, само че подсигурявам на жителите, че общината няма да спре работа. Единствената им цел е да се отвлече вниманието от това, което се случва сега – ликвидиране на служител на реда, това, което се случва на границата. Това е пиар акция на полицията против работещи кметове на ГЕРБ, с цел да отвлече вниманието от наболели въпроси и несправянето на полицията с тях “, добави Мараджиев.

„ Не знам какво търсеха, по този начин и не стана ясно “, продължи той. И изясни, че от общината са конфискувани компютри и документи, което ще затрудни работата Й.

Мараджиев беше отведен на разпит в четвъртък след акция на икономическа полиция, при която бяха претърсени дома му и фабриката на сина му.

„ Разпитът беше за действия на общината по поправки на площади и паркове, дали в Стамболийски са употребени евросредства и прочие “, сподели той.

Кметът на Стамболийски отхвърли да има злоупотреби с евросредства и изясни, че всичко, което се прави в общината е с нейни пари, а не с европейски. „ Проверките няма нищо неприятно, само че социална поръчка, която е пусната в община Стамболийски, е пусната и съобразена със Закон за обществените поръчки. Всичко, което се прави на територията на общината, се прави с отпуснати средства от държавното управление на Борисов и няма по какъв начин аз по някакъв метод да злоупотребя с тях “, Допълни Мараджиев.

„ Знам кой е индивидът, подал сигнала. Прави го, тъй като има проблеми с къщата, която населява нелегално. Негови родственици живеят в общинско жилище, в случай че имах някакви проблеми с него, дали щеше да е по този начин “, описа още кметът.

Мараджиев съпостави акцията на полицията с ограничения, които към този момент са били предприемани против кметове на ГЕРБ във Враца. „ Това, което се случи с мен ще се случи и с други кметове и това е принуда от времената на тоталитаризма “, безапелационен беше той.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР