Не искам такава (лидерска) среща, защото те се държат невъзпитано.

...
Не искам такава (лидерска) среща, защото те се държат невъзпитано.
Коментари Харесай

Бомбата гръмна! Кирил Петков строшил бутилка пред Борисов в НС заради Лена. Ето какво се случило

„ Не желая такава (лидерска) среща, тъй като те се държат невъзпитано. И в случай че вие присъствате на среща, в която Кирил Петков чупи шишета и стъкла на масата, вие ще желаете ли такава среща? Как да вършим срещи с тях? “
С тези думи за Кирил Петков водачът на ГЕРБ Бойко Борисов провокира ужас и всички започнаха да се питат каква история се крие зад чупенето на бутилки и по кое време е било това.
Източници на Tribune.bg разкриват, че това се случва предишното лято, а очевидци на изблика станали всички водачи в обединението ПП/ДБ – в това число Христо Иванов, Атанас Атанасов и Асен Василев. От страна на ГЕРБ, с изключение на Бойко Борисов, участвала и Десислава Атанасова, която в оня миг е ръководител на ПГ на ГЕРБ.
След 25 юни 2023 би трябвало да текат лидерските диалози сред ПП-ДБ и ГЕРБ по сключването на съглашение, което да изглади несъгласията сред подкрепящите държавното управление партии. Петков обаче никакъв го няма, а жена му Линда споделя фотоси от фамилна отмора на съпредседателя на „ Продължаваме промяната “ на гръцкия остров Лефкада. Знае се, че Лефкада е едно от местата наоколо за каране на обичания на Петков кайт-сърф.
В София от името на Петков се появява Лена Бориславова, диалог обаче не стартира.
На идващия ден Петков се прибира гневен и на пожар от гръцкия остров, а Борисов го посреща с въпрос за какво и като каква е пратил на лидерска среща Лена Бориславова, която до ден сегашен няма публична позиция в партията. Петков побеснява и чупи стъклена бутилка пред водача на ГЕРБ, а до момента в който останалите водачи гледат ошашавени, Асен Василев афишира, че незабавно би трябвало да се срещне с украинската посланичка Олеся Илашчуки се изнася от стаята.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР