НЕ ИСКАМ РАДЕВ ДА Е ГЛАВНОКОМАНДВАЩ Като редник от запаса

...
НЕ ИСКАМ РАДЕВ ДА Е ГЛАВНОКОМАНДВАЩ Като редник от запаса
Коментари Харесай

Редник от запаса: Срамуваме се от вас, г-н Президент! Унизително е да сте Главнокомандващ

НЕ ИСКАМ РАДЕВ ДА Е ГЛАВНОКОМАНДВАЩ
Като редови войник от запаса желая да кажа, че е унизително Главнокомандващ на Българската войска да е Румен Радев. Защото през вчерашния ден той сподели по какъв начин пешка матира царя… Един Главнокомандващ на Украйна сложи генерала на колене. Един човек, който обърна визиите на света за процесите в Източна Европа – няма да скрия той обърна и моите показа. А аз съм сложен за превръщане, господин Радев.
Един Зеленски, с цялата болежка на народа си пристигна да желае не помощ, помощ желаят слабите, той изиска съпричастност. Защото неговата Родина е в руини, като читалище в с. Славяново. Той не искаше оръжие да избива прилежащ народ, а оръжие да отбрани своя. И играта с думичката „ мир “, господин Радев, е като дискотека върху буре с барут. И в своята неопитност не трябваше да гоните публицистите, с цел да не записват вашия позор. Защото ние се срамим от вас, господин президент. И се гордеем, че една част от етническите българи на планетата има за Президент Зеленски… Който искаше оръжие, с цел да отбрани и тях…
(На едната фотография е Читалището в с. Славяново, родно село на президента Радев и опустошения след бомбардировки в Украйна. Не е нужно да се търсят 10 разлики, с цел да забележим провалите в спокойно време от нашия президент. Но по този начин пък, в случай че ни атакуван руснаците няма да има какво да унищожават.)
От Facebook профила на писателя Христо Стоянов
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР