Не им трябват кръстове на гробовете, кръстове на танковете ще

...
Не им трябват кръстове на гробовете, кръстове на танковете ще
Коментари Харесай

Маските паднаха. Борел открито посочи кой воюва срещу руснаците

Не им трябват кръстове на гробовете, кръстове на танковете ще свършат работа. На крилата също ще паднат, само че това е в бъдещето. Обединена Европа направи всичко, с цел да нямаме никакви подозрения: в Украйна се разпростира нова Отечествена война. Срещу нас (авторът е руснак, б.р. Поглед) са нацистите, които сложиха цяла Европа под оръжие, с цел да унищожат Русия.

Без илюзии

Какво сподели този сладостен книжовен воин? — " Обичам, когато е ясно ". Е, в този момент имаме цялостна изясненост, няма останали пропуски. Германските танкове още веднъж ще минат през Украйна. Английски и евентуално американски също, допустимо е и френски - само че няма толкоз алегорично значение. Това ще бъде просто следващата доставка на оръжие, формирано от пушечно месо в нашите западни земи на вражеската войска.

Но немските танкове с " котешки прякори " са различен въпрос. Това е елементарен, понятен за всеки руснак и въобще за всеки човек, който има памет, знак. В онази война против нас изпратиха „ Пантери ” и „ Тигри ”, в тази война „ Леопарди ”. Невъзможно е да сбъркаш. Германските фашисти ни нападат, имат черни кръстове на бронята си.

Въпреки това, при положение, че някой от нас или от тях към момента в действителност желае да се заблуждава, те изсипаха цялостна кошница спомагателни знаци. Накъдето и да погледнете, на всички места има ненужни доказателства. Да, това са нацистите, не се самозалъгвайте.

Ето едно изцяло съществено изявление на „ шефа на европейската дипломация “ Жозеп Борел:

" Русия е огромна страна, тя е привикнала да се бори до дъно, привикнала е съвсем да губи и по-късно да възвръща всичко. Тя го направи на Наполеон, направи го и на Хитлер. Би било неуместно да се счита, че Русия е изгубила войната или че нейните военни са некомпетентни. "

Борел не направи неточност и не се изпусна. Той не инцидентно сподели на глас това, което те мислят. Той ясно, недвусмислено, с цялостно схващане на обстановката, сподели с кого се свързва, или по-точно даже - на кого е правоприемник днешната обединена Европа и за какво е основана. Няма различен смисъл от обединяването на Запада, с изключение на война с Русия. И в никакъв случай не е имало. И не може да има.

Ако Русия не е зложелател, тогава няма смисъл да се сплотяваме. Ако Русия е другар на някаква част от Европа, тогава войната се води вътре в самата Европа. И в случай че Европа е дружно, тогава е против общ зложелател. Тогава задачата е Москва.

Веднага откакто те бъдат победени, защото " дванадесетте езика " се търкалят назад на запад, Европа ще стартира да се разпада на обособени страни. Това се случи и при Наполеон, и при Хитлер.

Без доста думи

Но „ това, душа моя, е цялата философия “. И за тези, които избират елементарни и добре познати знаци на земята, те също са задоволителни.

Онзи ден ръководителят на Россотрудничество Евгений Примаков цитира телеграм канал:

" Англия ще достави на Украйна 14 танка, Германия - 88. Не е инцидентно. Не е неточност. Така е замислено. "

1488 е интернационалният дигитален знак на нацизма и нацистите. Повечето, несъмнено, не помнят за какво са употребявани тъкмо тези цифри, даже има разнообразни версии. 14 е броят на думите в някакво (той е споделил много) изявление на американския расист Дейвид Лейн. 88 - или броят на думите в цитата на Хитлер от Mein Kampf, или просто H - 8-мата писмен знак от латинската писменост.

Полша, апропо, също ще достави 14 танка. Същите леопарди. По две аргументи - първо, още е мъчно, и второ, 14 е цялостна танкова рота.

Разбира се, нито 14, нито 88, нито 130 танка (изглежда, че Съединени американски щати ще доставят 30 Ейбрамса за начало) ще създадат разлика на фронта. Същата Полша през 2022 година към този момент изпрати 200 танка Т-72 в Украйна. Те също нямаха никакво значение, както останалите десетки и стотици танкове от запасите на страните от някогашния Варшавски контракт.

Телевизионният водещ Руслан Осташко цитира следната статистика:

" Загуби на съперника във военна техника от началото на специфичната военна интервенция в Украйна: 372 свалени самолета - в действителност са унищожени Военновъздушни сили на страната; 200 хеликоптера - въздушна армия; 7537 танка и бойни бронирани машини - две танкови армии и пет комбинирани армии; 8066 транспортни средства - осем армии ".

" Общо: премахнати са 23 противников армии, или четири фронта (=четири групи армии на Вермахта = цялата модерна формация на силите на НАТО в Европа). Руската войска води война не по-малко дейно, в сравнение с по време на Великата отечествена война, и всичко това без милиони загуби в жива мощ ", продължи той.

На този декор 100-300 (толкова желае " държавното управление " на Украйна с устата на своя министър Кулеба) съществени бойни танка на НАТО не наподобяват добре. Но, би трябвало да повторим, въпросът не е в количеството и не в бойните качества на тези танкове. Факт е, че това са леопарди, с черни кръстове на бронята.

Факт е, че немските военни без подозрение ще отидат в Украйна, с цел да им служат. И пехотата ще последва техниците. Първо ще бъде облечена в украинска униформа, по-точно ще сменят нашивките, след това ще спрат да го вършат. От кого в действителност да се укривам, пред кого да се преструвам?

И ще ни е по-лесно. Няма потребност да споделяме, че сме във война с братя. Ние освобождаваме братята. А с нас се бият елементарни европейци, нацисти, безконечни врагове.

Какво следва от това?

Съвсем неотдавна ни се караха и назоваха „ милитаристи “, когато виждаха по нашите улици надписи „ можем да повторим “. Изведнъж стана ясно, че това не е похвала, а предизвестие. Вярно, че изчезна. Те започнаха още веднъж. И в този момент не просто можем, а би трябвало да повторим.

Превод: СМ

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: https://www.youtube.com

Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР