Не гласувах просто за това кой да бъде кмет. Гласувах

...
Не гласувах просто за това кой да бъде кмет. Гласувах
Коментари Харесай

Илко Стоянов: Гласувах за бъдещето на Благоевград

Не гласувах просто за това кой да бъде кмет. Гласувах за бъдещето на Благоевград. Имаме шанса в нашия град да покажем един нов модел на ръководство и на развиване, само че всичко зависи от гласоподавателите. Това съобщи през днешния ден претендентът на Политическа партия „ ИТН ” за кмет на община Благоевград – Илко Стоянов. Той приказва пред медиите незабавно, откакто упражни своето право да гласоподава, заяви struma.com.

Над 65 000 души избират през днешния ден кмет на Благоевград. Кандидатите са четирима мъже и три дами. В 120 секции вотът е напълно с машини. В останалите, които са под 300 души, гласуването е с обичайните хартиени бюлетини.

Илко Стоянов прикани хората да излязат и да гласоподават. „ Изборът е в ръцете на хората, каквото решат те, това ще се случи. Тези избори са забавни и разнообразни, те могат да дадат нова посока на развиване на нашата община ”, сподели още Илко Стоянов. 

Той разяснява и машинното гласоподаване. Според него това не е проблем, тъй като всеки може да се оправи сега, в който преодолее психическата преграда, която има в себе си. „ Виждате, че става за секунди, доста бързо. Чухте и членовете на комисията, че хората се оправят чудесно, като това важи даже за 80-90-годишни поданици на общината ”, добави Илко Стоянов.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР