Не е задължително да сте облечени от глава до пети

...
Не е задължително да сте облечени от глава до пети
Коментари Харесай

7 неща, с които стайлингът ви през пролетта ще бъде по-изискан

Не е наложително да сте облечени от глава до пети в скъпи облекла, с цел да изглеждате стилно и изтънчено. Това е постижимо и с по-малък бюджет, като надалеч по-важно е в какво тъкмо инвестирате, пък даже и да е повече от нормално. Във време, в които не стопираме да приказваме за резистентност, няма потребност да затрупвате дрешниците си с непотребни облекла. Така че по-добре да се водите от качеството, а не толкоз от марката и етикета.

Говорейки за пролетта, няма по какъв начин да минем без обичания ни тренчкот. Въпреки че времето още ни кара да носим палта и якета, към този момент нетърпеливо чакаме момента, в който ще ги сменяем точно с него. Ясно е, че моделите в бежово са тотална класика, само че този сезон може би е добре да посегнете към модел с някакъв шеговит подробност (като шлиферът на Zara с флорални бродерии, който ще видите в галерията ни) или пък в цвят, друг от бежовото. Припомняме, че са must have още от зимата.
               

От няколко месеца и кожените блейзъри са много настоящи, само че в този момент ултра късите сака са на път да ги изместят. Те могат да се носят с необятните панталони с висока талия и да се получи грациозен костюм, само че пък също толкоз изтънчено стоят и с. И, да, няма да минем и без класическия деним. А най-елегантен е той в своя straight вид, без прорези и накъсвания.
               

Като приказваме за съкращаване обаче, то може да се забележи освен при саката, само че и при пуловерите. Дължината към талията се оказва водеща в трендовете за този сезон, като тя може да се съчетава както с долна част с висока талия, по този начин и с ниска.
               

И в случай че сте чакали топлите дни най-много поради обичаните си рокли, то незабавно ви споделяме, че миди дължините при тях резервират своята новост. Свободният контур също. По този метод ще се усещате елегантно, ефирно и удобно в тях, без значение дали ще ги комбинирате с кецове или обувки.
               

При тях пък своето блестящо завръщане за пролетта вършат, които напълно не е наложително да са в черно. Светлите и кафяви тонове при тях ще бъдат прелестно допълнение към всеки тоалет. Но пък не можем да не отчетем това, че ярките цветове са завладяли витрините. И в случай че не ви доближава храброст да облечете костюм в неоново зелено или рокля в блестящо розово, то може да изберете просто една чанта в синьо, зелено или оранжево. Тя незабавно ще се открои при един минималистичен тоалет в черно, сиво или бежово.

В галерията ни ще откриете и няколко забавни шопинг находки!

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР