Не е за вярване. Ножицата в цените на жилищата в

...
Не е за вярване. Ножицата в цените на жилищата в
Коментари Харесай

Не е за вярване. Цените на имотите удариха 5000 евро квадрата

Не е за поверие. Ножицата в цените на жилищата в София по този начин се разтвори, че квадратът в идеалния център на столицата удари 5 000 евро. Става въпрос за парцели, които рядко излизат на пазара, нормално се намират на доста характерни места в центъра на София, допустимо е да имат и историческа стойност. Иначе междинната стойност на квадратния метър в идеалния център е 3000 евро.

Но има квартали, в които човек може да купи парцел за 1100-1200 евро на квадратен метър. Средната цена за парцел в София е сред 1600 евро и 1800 евро на кв. метър, сочат данните на брокерите.
-->
По-бюджетните квартали са в западната част на София - “Люлин ”, “Обеля ”, ненапълно и “Надежда ”. Кварталите “Сухата река ” и “Хаджи Димитър ” към този момент са с по-високи цени на жилищата, само че все пак остават налични. По-скъпите региони са обичайно южните и центърът на София.

Във високия ценови клас влизат регионите Център, “Изток ”, “Лозенец ”, “Манастирски ливади - Запад ”, “Бояна ”, “Драгалевци ”, ненапълно “Младост ”, които стават все по-предпочитани в последните години. В квартали като “Овча купел ” и “Дружба ” цените на жилищата са близки до междинните за София.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР