Не е тайна, че очакванията бяха за рутинна победа на

...
Не е тайна, че очакванията бяха за рутинна победа на
Коментари Харесай

Как Усик обърка сметките и големите пари

Не е загадка, че упованията бяха за рутинна победа на Джошуа на Усик, както и триумф на Фюри против Уайлдър след по-малко от месец, при което най-накрая да забележим великата английска борба, която би трябвало да излъчи абсолютния международен първенец в тежка категория.

Освен това този възможен мач би трябвало да разбие и всички върхове по доходи в бокса.

Усик обаче разбърка проектите, тъй като сега четири от шампионските пояси са в него. Един е във Фюри.

Разбира се, в контракта сред него и Джошуа има уговорка " реванш ", която Ей Джей може да задейства в идващите няколко месеца, което наподобява и най-логичният вид.

Минути след мача неговият промоутър Еди Хърн показа:

" Всичко зависи от Антъни, той би трябвало да се реши на този реванш, би трябвало в действителност да го изиска. Но той е роден победител, виждам го още в този момент, че към този момент мисли по какъв начин да победи Усик. Бих заложил на това, че ще забележим реванш ".

Ако това се случи, то може би идващото лято, може би още напролет, ще гледаме още веднъж Джошуа - Усик, само че би трябвало да отбележим, че този път мачът няма да е лека разходка за Ей Джей, сходно на втория му мач против Анди Руис.

Срещу мексиканеца Джошуа просто върна ненадейно изгубената логичност на събитията.

Сега у напълно друго.

По време на конференцията си след мача той загатна, че е подготвен на реванш, само че не пожела да даде безапелационен отговор дали подобен ще има. Това потвърждава, че решението ще бъде взето след доста размишления и разбори.

Някои експерти започнаха да се съмняват, че за Джошуа най-разумното нещо е да се изправя против Фюри. С оглед показаното в събота вечер, съгласно тях, в случай че на кръга беше Тайсън Фюри, а не Усик, нещата щяха да наподобяват още по-ужасни за Ей Джей.

Но. Още не е минал мача сред Дионтей Уайлдър и Тайсън Фюри на 9 октомври. а всички знаем какъв брой мощен удар има Уайлдър.

Именно поради това е прекомерно евентуално да няма публично решение от Джошуа за реванш, до момента в който не премине мачът Фюри - Уайлдър.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР