Не е работа на един български политик да се занимава

...
Не е работа на един български политик да се занимава
Коментари Харесай

Вежди проговори за Митрофанова, какво предупреди политиците

Не е работа на един български политик да се занимава с дипломация, разяснява пред БНР Вежди Рашидов от ГЕРБ във връзка полемиката преди старта на Народното събрание дали да бъде поканена посланичката на Руската федерация Елеонора Митрофанова на тържественото разкриване на 48-ото Народно събрание.

" Това е оповестяване на война! Кой ще носи отговорност, в случай че на следващия ден хвърлят една бомба? Чий е този напън? Кой ще дава отговор? Това е работа на висока дипломация и на държавническо мислене.... Кой е споделил, че българските депутати могат да споделят кой да влезе, кой да излезе, на кого да афишират войни. За коя сметка? Защо не седнат да мислят по какъв начин да излезем от рецесиите. Защо да не влезем в Народното събрание и да кажем кой е евро-атлантик ", каза Рашидов, определен за народен представител от ГЕРБ и доайен в 48-ото Народно заседание, който ще открие първото му съвещание на 19 октомври.
-->
По думите му ГЕРБ добре обмислят позициите си и когато са подготвени - тогава я афишират.

Според Рашидов евро-атлантическите партии би трябвало да се обединят:

" Когато става дума за ориста на българския народ, няма партия, която да е прокажена в Народното събрание - всички са законни. В името на хората би трябвало да се сплотяват и да вършат компромис. Дошло е време да кръгла маса! България е в тежка рецесия ".

" Никой да не се майтапи с българския народ! Нито едните партии, нито другите. Тези хора би трябвало да вземат решение национални ориси.... Разделителните линии не са добре само за страната и за народа, тъй като партиите са добре. Това личностно държание, в случай че не се промени в национално отговорно, не блазирам на българската страна ", разяснява още той.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР