Не е необходимо потребителите да заменят съществуващите устройстваDeco X10 поддържа

...
Не е необходимо потребителите да заменят съществуващите устройстваDeco X10 поддържа
Коментари Харесай

TP-Link OneMesh – гъвкаво решение за Wi-Fi мрежа

Не е належащо потребителите да заменят съществуващите устройства

Deco X10 поддържа трибандови скорости във всеки ъгъл на дома и обезпечава връзка до 1,95 Gbps (източник: TP-Link)

Мрежовият производител TP-Link уголемява гамата си от устройства с технология Home Mesh . На CES 2019 компанията разгласи TP-Link OneMesh – гъвкаво и дейно мрежово решение , както и първия си AX Wi-Fi (Wi-Fi 6) артикул Deco X10. В допълнение, TP-Link пусна цялостна гама от Wi-Fi рутери, които поддържат новия безжичен стандарт 802.11ax, прочут още като Wi-Fi 6.

TP-Link OneMesh е интегрирано Wi-Fi решение, което разрешава на потребителите елементарно и икономично да основат мощна домашна мрежа, без да заменят съществуващи устройства и без закупуване на нова Wi-Fi екосистема.

Докато типичните Wi-Fi системи за дома се смятат за скъпи от множеството консуматори, OneMesh технологията разрешава потребителите на рутери с марката TP-Link да се възползват от мрежовата технология посредством възобновяване на фърмуера, на рутера или прибавяне на разширително устройство OneMesh към техните съществуващи устройства.

OneMesh ще се предлага дружно с всички продуктови линии TP-Link за дребни офиси и самостоятелни консуматори, в това число безжични маршрутизатори, разширители на сигнала, XDSL, рутери 3G/4G и Powerline адаптери с функционалности за централизирано ръководство.

Звездният артикул в новата гама е Deco X10 Whole Home Mesh Wi-Fi – първият TP-Link AX Mesh артикул на пазара. Deco X10 е планиран да поддържа трибандови скорости AX2700 във всеки ъгъл на дома и да обезпечи постоянна и сигурна връзка до 1,95 Gbps.

Комбинацията от AX и Mesh технологии прави този артикул подобаващ избор за консуматори, които се нуждаят от мрежа с високо покритие във всички ъгли на дома или къщата и по-малко разстройства при огромен брой свързани устройства.

Трибандовият маршрутизатор Archer AX11000 бе отличен с „ Awards Honoree ” на CES 2019 (източник: TP-Link)

Нов артикул е и Archer AX11000 – трибандов маршрутизатор, отличен с Awards Honoree на CES 2019. AX11000 е първият AX Wi-Fi гейминг рутер на TP-Link и е особено предопределен за консуматори, които търсят най-високата продуктивност и най-новите функционалности.

Този бърз рутер предлага доста ниски латентности и висока продуктивност. AX11000 доставя трибандови скорости до 10756 Mbps, а технологията OFDMA дружно с Gaming Accelerator не разрешават бъгове и спирания.

Archer AX1800 е избор за консуматори, които търсят разширени Wi-Fi 6 функционалности на допустима цена (източник: TP-Link)

За потребителите, които разполагат с по-скромен бюджет, само че желаят да се насладят на Wi-Fi 6, е предопределен двубандовият рутер Archer AX1800 . Със своите 5GHz и 2,4GHz честотни ленти, AX1800 е избор за консуматори, които търсят разширени Wi-Fi 6 функционалности на допустима цена.

Новата линия устройства на TP-Link ще се появи на пазара в разнообразни ценови разновидности, както за моделите от начално равнище, по този начин и за тези от висок клас. Цените на продуктите към момента не са оповестени от производителя.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР