Не е най-доброто време за конфронтация или обяснение с половинката

...
Не е най-доброто време за конфронтация или обяснение с половинката
Коментари Харесай

Телци, днес ще постигате нови цели

Не е най-хубавото време за борба или пояснение с половинката ви. Ако връзките са положителни, можете да организирате сантиментална среща в домашна конюнктура. Не се предлага да се срещате на препълнено място поради отрицателното въодушевление на деня.

Овен – Основният ви зложелател в петък сте самите вие. Емоциите затрудняват разумното мислене и по тази причина може да извършите глупави неточности. Изоставете всяка припряност, както в дейностите, по този начин и в думите. Успеете ли да държите страстите си под надзор, ще бъдете непобедими през този ден.

Телец – Хороскопът ви приканва да се настроите на позитивна вълна и да хвърлите всичките си сили за реализиране на светли цели - в любовта, работата, личностното израстване. Освен това в петък е доста хубаво да помагате на другите.

 дами

Близнаци – Ако сте търсили опция да визиите нова концепция, в този момент е моментът. Представителите на знака са много красноречиви в този ден, умеят да очароват и усилват почитателите си.

Рак – Въпреки забележителния капацитет, който се крие у вас, явно нямате желание да го показвате пред света. И по този начин, ще предпочетете да се отдръпнете от работата и да не вършиме нищо. С тази тактика обаче може да пропуснете забавни благоприятни условия.

Лъв – Този ден е доста подобаващ за решение на креативен проблеми, както и за намиране на ексцентрични изходи от сложни обстановки. Днес е ненужно да сте съществени и строги – към себе си и към близките.

Дева – Ако ненадейно през днешния ден ви се стори, че към вас има единствено простаци, в това няма да има нищо необичайно: в действителност някои хора от вашето обграждане могат да създадат много глупави неточности в този ден.

Везни – Изберете вярната форма, с цел да изразите мислите си, без да наранявате никого. Днес може да изразходвате прекалено много сила, като се хвърляте в алтернативи: да бъде или да не бъде, да купите или да не купите, да отидете или да останете.

 жена

Скорпион – Днес ще е особено за вас да говорите със жлъч, с който можете да сразите зложелател, само че и да нараните обичан човек. Хороскопът предлага да употребявате острите думи с извънредно внимание, тъй че по-късно да не се постанова да се извинявате и да съжалявате за казаното.

Стрелец – Звездите ви предизвестяват против несъразмерния възторг за ред и правила, не измъчвайте себе си или другите с тях. Бъдете по-деликатни към възприятията на близките, не прекалявайте в наставленията и поученията. Тогава всичко ще върви като по часовник.

Козирог – Днешният ви хороскоп ви поучава да се подходи разумно към разглеждането на належащия въпрос, който ви вълнува, с цел да се уверите, че решението не зависи от страстите, а се основава на рационални причини.

 жена

Водолей – Днес ви е мъчно да бъдете разумни в мисленето, само че в случай че се занимавате с креативна работа, тогава може да се срещнете с музата си и да ви хрумне блестяща концепция. Като цяло за някои ще бъде много прочувствен ден, който просто би трябвало да преживеете с най-малко нерви.

Риби – Днес може да се подразните от личната си некадърност да вземете решение. Звездите ви оферират да се успокоите и просто да отложите въпроса за различен ден, в случай че е допустимо. Е, в случай че не, по-добре е да потърсите външна помощ и да поискате съвет.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР