Не е изключено някои хора да не бъдат допуснати да

...
Не е изключено някои хора да не бъдат допуснати да
Коментари Харесай

МВР: Може да не пуснем някои да се приберат в София

Не е изключено някои хора да не бъдат позволени да влязат в София. „ В четвъртък имаше доста хора, които са убедили сътрудниците, че са от провинцията. Реално в този момент те не могат да се приберат в София, тъй като непрекъснатият адрес не е съображение да се върнат тук. Мисля, че София би трябвало да влезе в по-нормален ред. Хората вървят на работа и би трябвало да се приберат, само че това ще става под прецизен надзор. Където е открита машинация, се рапортува на прокуратурата ", разясни министърът на вътрешните работи Младен Маринов пред Нова тв.

От вътрешното ведомство към този момент не регистрират засилено придвижване по пропускателните пунктове, заяви БНР.

Очаква се в късните часове на деня и в понеделник - 20 април, трафикът към столицата да се усили, защото мнозина напуснаха столицата преди тя да бъде затворена.

Прибирането ще става през двата прозореца, позволени за прекосяване през КПП-тата към града, сред 6 и 8 сутринта и сред 18 и 20 часа вечерта.

От полицията стартират съществени инспекции на декларациите на влизащите в столицата и предизвестяват, че при противоречие ще бъдат налагани наказания. Глобите може да се забавят, тъй като събраните заявления по пропускателните пунктове в София са хиляди.

От Министерство на вътрешните работи обясниха още, че ограниченията ще бъдат извънредно съществени, като ще се гледа деликатно на всеки обособен лидер и хората, пътуващи в обособените коли.

Най-активно придвижване се чака при пропускателните пунктове на Автомагистрала " Тракия ", Автомагистрала " Хемус " и в региона на Владая.

Спокойна е ситуацията към този час в кварталите " Факултета " и " Филиповци ", няма регистрирани произшествия и през миналата нощ в двата квартала, които са със засилени противоепидемични ограничения.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР