Не бива политическото и идеологическо разделение в Съединените щати да

...
Не бива политическото и идеологическо разделение в Съединените щати да
Коментари Харесай

Константин Мишев: Не американското посолство помогна на синовете на лейтенант Шмид да спечелят изборите...

Не бива политическото и идеологическо разделяне в Съединените щати да се придвижва автоматизирано в България. За страдание това се прави постоянно от политици и политически коментатори у нас.

Разберете, американското посолство в София не е пособие на синовете на лейтенант Шмид да завоюват изборите. Напротив. Имаше доста остра декларация против изказването на техния нравствен татко Румен Радев, че Крим бил принадлежал на Русия.

Когато Бойко Борисов посети Вашингтон, написах:

" Добра среща! Поне аз по този начин мисля, макар не постоянно ласкавото ми отношение към господата Тръмп и Борисов. Те са краткотрайно отпред на двете страни, само че българо-американските връзки са по-важни от един или различен водач. Бавно и постоянно трудно тези връзки се развиват в вярната посока. Особено в областите на защитата и енергетиката. "
свързани новини149259преди 4 часа
Ще напиша сходно нещо, в случай че различен български министър председател посети Белия дом и заздрави положителните връзки със Съединените щати. Наистина е неотложна задача пред новия парламент да закупи още осем изтребители Ф-16, с цел да има бойна ескадрила. Правителството да приключи интерконектора за газ с Гърция. И да се реализира единодушие сред водещите обединения в Народното събрание за съветската заплаха в Черно море.

Всякакви приказки за " неолиберали " (грешно употребявано разбиране в България), Сорос, Морос, джендъри или ястреби и сходни единствено тровят двустранните връзки. България е съдружник на Америка, а не на един или различен американски президент; на една или друга политическа теория.

Дано съм явен.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР