Не бива да забравяме, че всички сме партньори. Искам да

...
Не бива да забравяме, че всички сме партньори. Искам да
Коментари Харесай

Веригите: Ние също имаме ноу хау, което да споделим

Не бива да забравяме, че всички сме сътрудници. Искам да благодаря на всички партьори, че България бе една от дребното страни, която не изпита снабдителен проблем при започване на пандемията. Това заяви Николай Вълканов, изпълнителен шеф на Сдружение за съвременна търговия.

Българската продукция се търси от българските консуматори и по тази причина е на щандовете на комерсиалните верити. Те са и доста добър канал за експорт. Нека гледаме един на различен като партьори. Ние също имаме ноу хау, които можем да споделим с страната и с производителите. Няма комерсиална верига, която да откаже първокласен артикул на добра цена. Защо обаче българските артикули са дефицитни - да отговорят хората, които разпределиха 10 милиарда през последните 10 година и резултатът е подобен, сподели още Николай Вълканов.

Аз съм корав оптимист и непреклонен запалянко по природа и желая да вдъхна малко оптимизъп пред коледните празници. Освен коронавирус, ние видяхме доста човещки нещастия, научихме думи като локдаун. Искам да кажа няколко думи за човешкия капацитет, каза Петко Петков.

Той показа своя опит от последните години. Една фабрика, която се срина преди 2 година Струваше ми ужасно доста старания, с цел да възстановя това, което изгоря. Само 6 месеца след нещастието ние въздигнахме още веднъж фабриката. Изграждаме ново направление, поканвам всички, които са тук, да опитат новите артикули на фабриката.

Нашата цел е да си кажем истината в очите. Виждаме големите проблеми в страната. Но е значим човешкият капацитет. Това, което хората основават, остава в края на краищата. В предстоящата смяна най-важни са хората, сподели Петко Петков. Промяната би трябвало да стартира от държавната администрация, тъй като хората мъчно намират разговор с нея, добави той.

Заслужавате чест и почитания поради вашия възторг, сподели Мариана Кукушева.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР